5 hetes babánál már működhet a hiszti-sírás? És megérti, ha ilyenkor nem veszem föl?
Figyelt kérdés
Esti evés után, mikor leteszem aludni, sírni kezd és ha foglalkozom vele, akkor éjfélig is fönt van. Tegnap 10 percig sírt, aztán elaludt, ma már 20 perce tart, de még bírja. Hogy csináljam jól?2009. okt. 19. 21:59
21/24 anonim válasza:
Most nézem, hogy nem is te írtad...:DDD
22/24 anonim válasza:
Én is írtam a sétálgatásról, csak én arra értettem, hogy ha valaki hisztizés esetén is ezt választja.
Természetesen ha nem hisztiről van szó, minden megoldás szóba jöhet. Az én módszerem csak arra jó, hogy az ember gyorsan rájöjjön, hogy ez hiszti vagy más és ha az előbbi, akkor hogy lehet megelőzni a "rászokást".
23/24 anonim válasza:
Úgy látom a mai válaszom se tetszett valakinek. :D
Hihetetlen, hogy itt mindenkinek ugyanazt a dumát kell nyomnia ahhoz, hogy "megfeleljen". Arról már nem is beszélve, hogy egyesek ebben a pontozásban élik ki magukat. Szánalmas!
24/24 anonim válasza:
:)
Én meg azt nem értem, hogy miért baj, ha egy síró gyereknek simogatják a hátát, sokan megnyugszanak ettől, ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!