Nem tudom a hisztije okát, miért csinálja? Egyik percben még nevet, aztán hiszti, és sírás van! 16 hónapos.
Az enyém is ilyen (14 hós, fiú), és ráadásul még csak nem is bújós:-( Én is sokszor kész vagyok ettől. Talán nem kell mindig azt csinálni, amit kér, és akkor majd megszokja, hogy nem mindig az van, amit akar. Vagy már én sem tudom. Az enyém még csapkodni is szokott, ha nem úgy sikerül egy játékot használnia, ahogy akarja. Kis idegeske:-) Akaratos, de ilyen az anyja is, meg az apja is:-) Mostanában, ha akar vmit, akkor mondom Neki, hogy most anya ezt, meg azt csinálja, egy pillanat, és majd utána Ő jön. Akkor mondogatja, hogy pill-pill, és vár.
Remélem, idővel lenyugszik egy kicsit.
Szerintem a hiszti természetes. Minden gyermek feszegeti a határait. Nálunk is van/volt ilyesmi! Elolvastuk párommal közösen az ebadta kölyök hisztizik című könyvet, azóta sokkal jobban kezeljük a hisztis helyzeteket.
Ma pl. a hisztimanó vált be. Valahol olvastam, hogy anyuka mondja a gyermekének mikor elkezd ordítani: Nézd ott fut a hisztimanó, ott lobog a sipkája!" Na ez tök jól bejött. Cuki volt a kisfiam azonnal abbahagyta a sírást, és ment hisztimanót keresni.
14:43-nak!
Megírnád légyszi ki az írója ennek a könyvnek!Érdekelne engem is,kivenném könyvtárból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!