5 hetes babánál már működhet a hiszti-sírás? És megérti, ha ilyenkor nem veszem föl?
Ne hagyd sírni sokáig!
Az enyém csütörtökön lesz 5 hetes, ha csak sírdogál, nem veszem fel, pár másodperc, esetleg 1-2 perc, és abbahagyja. Ha ordít, biztosan valami baja van, úgyhogy ugrok (vagy én, vagy a tesók).:)
Nem!!!!!!! Ne hagyd ennyi idősen sírni, szegénykém még nem tudja elmondani neked, mi a baja, csak így tud kommunikálni. a hiszti sírás jóval később kezdődik, jóval fél éves kora után. Csak öt hetes, még nem állt be nála a nappal-éjjel, ehhez idő kell, ezért nem alszik. Menj be, vedd fel, nyugtasd meg, hogy érezze, ott vagy, számíthat rád. Kell neki a biztonság.
3 gyermekes anyuka
Én az alábbiakat tettem az ikreimmel: ha elkezdtek "hisztizve sírni", akkor a karomba vettem, de kizárólag az ágyánál állva. Ha megnyugodott, azonnal visszatettem. Ezt játszottuk egy darabig, de a 3. napon már mindketten tudták, hogy felesleges hisztizni.
Kitartás!
egy ilyen pici baba még nem tud hisztizni!! az anyukájára van szüksége, a közelségére, vigasztalására, illatára
aki azt írta, hogy hagyd sírni 20 percet, majd abbahagyja - IGEN, azért mert szegény kisírja a lelkét és úgy érzi, hogy magára hagyták, hiába hívja az anyját, senkire nem számíthat, és FELADJA
szegény kicsi falatka 5 hetes baba - nagyon sokat legyél vele, ne hagyd sírni! én soha nem hagytam sírni a fiamat, 2 hós korától 1x ébredt éjszaka, 3 hós korától pedig magától átalussza az éjszakákat, nyugodt, mosolygós baba
én nem hagyom sírni. egyetértek azzal,hogy másképpen nem tud kommunikálni. a hiszti valszeg később kezdődik. nekem2 hónapos a kisfiam, van amikor gond nélkül elalszik egyedül az ágyában, de néha vergődik.
azt olvastam, hogy kb fél éves korukig nem lehet elrontani őket... - ezt mondjuk kétlem, de 5 hetesen még nagyon kicsike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!