Most tényleg ekkora baj, hogy büszke vagyok arra hogy ilyen ügyes a babám?
Mindig is gyorsabb volt a mozgásfejlődése.Ügyes baba,mindig ezt mondta a doktornő és a védőnő.
3 hósan fordult hátról-hasra.4 hósan vissza.5 hósan kezdett el mászni,rá 2 hétre ülni.
Most töltötte a 6 hónapot és önállóan felállt a kiságyba.
Ez volt 1 hete.Azóta is feláll mindenhol,ahol csak tud.
Bútorok,szék mellett stb.
Én ezt persze örömmel meséltem a rokonoknak,barátnőknek.
De sokan úgy vélik csak dicsekedni akarok,meg nagyzolni hogy az én babám már miket tud.Nem így van!
Én csak egyszerűen örülök hogy ilyen ügyes.
Tényleg ekkora baj ez?Már én érzem rosszul magam tőle,ezért már nem is mondom senkinek. :(
Persze,igazad van,nem áradozni akarok.
Hisz minden baba ügyes,csak másképp fejlődik.
Az enyém a mozgásfejlődésben ügyesebb,de például még egy foga sincs,és nem is látom,hogy jönne.
Másnak ilyenkor már van.Na mind1,felesleges ezen vitázni,mindenkinek a sajátja a legtökéletesebb! :)
És ez így van jól!
Na igen, általában sokszor innen jön az egész, hogy a doktornő/védőnő kedveskedik, az anyuka meg ettől felbátorodik.
Nálunk a védőnő ilyen, képes órákig áradozni a gyerekemről, hogy mennyire okos, értelmes, kész csoda, hogy már ilyen szépen megért mindent, és amúgy is, egyszerűen gyönyörű baba, elolvad tőle stb. Én meg fülig érő vigyorral jöttem el tőle, meg voltam győződve róla, hogy csodagyerekem van, hiszen a védőnő mondta, aki ért hozzá. Na azóta többször hallottam, hogy ugyanezeket a dolgokat kb szó szerint mondja az összes többi anyukának is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!