Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Édesanyáktól és édesapáktól...

Édesanyáktól és édesapáktól kérdeznék lelki dolgokat?

Figyelt kérdés

Felnőttnek érzed magad?

Mire vagy büszke az életedben?

Miben kellene fejlődnöd, mik a hibáid?

2013. júl. 15. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok mindenben felnőtt vagyok,sok mindenben nem.Pl ha jön a pénzünk,elsőnek a kicsinek veszek meg mindent,magamnak semmit,csak ha hónap végére maradna véletlen.Ez szerintem érett gondolkodás.Mindig teszek félre csekkekre,a kicsire,gyógyszerre magamnak(fogamzásgátló).Viszont gyerekes vagyok,mert rengeteget hülyéskedek,meg sértődök meg butaságokon.

Büszke vagyok a kislányomra,hogy milyen szép és ügyes már most 9hónaposan.(Persze a szépség relatív,nekem szép ő :) ). Büszke vagyok rá,hogy szép kis családot alkotunk,bár nem vagyunk házasok és én még csak 22éves vagyok.

Fejlődnöm kéne még abban,hogy nem veszek mindent sértésnek.Szereznem kell egy szakmát is az érettségim mellé.Jobban kéne szeretnem a rendet,tehát nagyobb tisztaságot tartani,mert mások elvárnák.Nincsen retek meg ilyesmi,de pl simán előhagyjuk a ruhákat,amiket felvettünk.

Sok hibám van:hisztis,sértődő,flegma alkalmanként,hamar felhúzom magam,hirtelen robbanok.

Mindenkinek vannak hibái.

2013. júl. 15. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, felnőttnek érzem magam.

A legbüszkébb a gyerekeimre vagyok. Vannak sikereim a munkámban is és tettem pár dolgot a lakóhelyemért, de egyértelműen a gyerekeikre vagyok legbüszkébb.

Fejlődnöm még sok dologban kell: türelem, optimizmus,saját érdekek képviselete leginkább.

2013. júl. 15. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Felnőtt vagyok, annak is èrzem magam.(27)

Legbüszkèbb a 10 èves kapcsolatunkra (sok nehèzsèg utàn) a fèrjemmel, ès a babànkra.

Több türelemre lenne szüksègem, szakmailag is van hova fejlődnöm, anyakènt is van mit tanulnom mèg. Hibàim :azonnal, akarom...ez talàn a legnagyobb. meggondolatlabul robbanok...

2013. júl. 15. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Úgy látom, három válaszolóból három a türelmet jegyezte meg, amiben fejlődnie kellene. Örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)

nem vagyok én sem tökéletes, sok hibám van, de a baba szempontjából mindenképpen a türelmen kell dolgoznom.

Ezen kívül flegma tudok lenni, nem vagyok egy tisztaságmániás sem.

Amire büszke vagyok? Nem is tudom, talán a munkahelyi sikereimre. Arra, hogy hárman egy család lettünk.

2013. júl. 15. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzek az első válaszolóhoz. 23 éves vagyok, ezért sokszor vagyok gyerekes, de szerintem ez nem baj. Ez nem negatív nálam, a fiammal és a férjemmel sokat hülyéskedünk, jól érezzük magunkat együtt. Másokkal szemben felnőtt vagyok. Kiállok a véleményem, az akaratom mellett, nem hagyom, hogy mert mások idősebbek nálam, az legyen , amit akarnak. De meghallgatom a véleményük, sokszor hasznosítom is. Büszke vagyok a fiamra , imádom. Büszke vagyok a kapcsolatunkra a férjemmel, mely már lassan 8 éve tart. Büszke vagyok a férjemre, hogy minden nehézség ellenére mellettünk áll, dolgozik értünk is. Büszke vagyok magamra, a diplomámra, hogy a gyerek mellett is tudok jól teljesíteni az egyetemen. Sokszor sajnos hisztis vagyok, féltékeny, nemtörődöm, ezen kéne változtatnom. És türelmesebbnek kéne lennem.
2013. júl. 15. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!