Egész nap nem alszik a babám szinte semmit, mi lehet a baja? Hogy altassam el?
Én csak azért írok, mert az enyém allergiás volt és alig tudott aludni, mert mire elaludt volna jöttek a görcsök hiába mondtam a dokinak azt mondta csak hasfájós, aztán kiderült 4 allergiája is van.Szóval én egész nap mellette feküdtem, vagyis ő én mellettem és masszíroztam, tornáztattam, és próbáltam nyugtatni, aztán a 3 hónapban mentünk el gasztoenterológiára magánba, mert már kúppal sem tudott kakilni és több mint 1 hete nem volt széklete.Gyerekoros szerint ez OK volt.Aztán kaptam Lactase tablettát azzal szoptattam és diétáztunk.Aztán 3 hó múlva újra görcsölt, elvittük megyei proffhoz, aztán abba kellett hagynom a szoptatást,mert már üvöltve evett.És azóta superül van.Múltkor csirkehúsra megint görcsölt, így azt nem adom neki.Most 9és fél hós.
Lényeg van kiút az alagút végén. Nekem sem volt segítségem senki, volt, hogy enni nem volt időm csak este mikor már a férjem hazajött akkor is szárazat, mert főzni hónapokig nem tudtam, max. hétvégén.
Nekem ilyenem van::::ww.google.hu/search?q=hajtka+mei+tai&bav=on.2,or.r_qf.&biw=1280&bih=691&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=yG_gUe2bC433sgbU-YHYCw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!