Egész nap nem alszik a babám szinte semmit, mi lehet a baja? Hogy altassam el?
Kb másfél hónapos koráig semmit nem aludt napközben a kisfiam, max 10-30 perceket. Totál kikészültem, egész nap sírtam és alig vártam hogy hazaérjen a férjem munkából vagy hogy anyukám átjöjjön és elvigye picit a babát...
2 hétig olyan voltam mint aki depressziós, csak bőgtem és bőgtem, zabáltam és nem akartam semmit és senkit...
Aztán anyukámmal leültünk kicsit beszélgetni, megnyugtatott hogy nincs baj, kitartás, jól csinálom, legyek türelmesebb stb...
Váltottam, próbáltam elfogadni a helyzetet és élni vele. Lenyugodtam, türelmes lettem és próbáltam élvezni mindent.
2 nap múlva elkezdett aludni napközben is a babám, 1 hét múlva már kialakult alvási rendje volt ami a mai napig is megvan. Másfél óra után alszik 40-60 percet és egyszer alszik 2-3 órát egyhuzamban. Este felé már nem nagyon akar aludni még 20 percet sem, na akkor kicsit kínlódunk vele mert már nyűgös de túl élhető. :)
Szóval nálunk az vált be hogy ahogy elkezdtem nem görcsölni azon hogy már megint nem alszik stb... megnyugodtan, ezt megérezte a baba is és azóta minden oké.
3 hós baba anyukája
Monoton zaj! Nálunk ez a tuti, ha semmi nem jön be, akkor is a babakocsi+hajszárítóra szépen bealszik.
De lehet porszívó, ventillátor, bármi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!