Hogy altassam a bébit, ha esik az eső? Csak ugy alszik el, ha megy a babakocsi és a kistesója mellette jön!
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 13:41
1/9 anonim válasza:
Próbáld átszoktatni másfajta elalvási módra. Ringatás, vagy magad mellé veszed simogatod, vagy beteszed a kiságyba és fogod a kezét vagy ami neked neki szimpatikus
2/9 anonim válasza:
gyorsan csinálj vmi mást! nagyon hozzászokik és magadnak okozol problémát. Kézben ringatva, vagy melléfekve, nekem sincs más ötletem
3/9 anonim válasza:
Kb 3éve vagyok itt válaszolgató,de most először olyan szinten jót röhögtem ezen a kérdésen :DDD
ilyennel még nem is találkoztam,ez nagyon vicces! :DDD
4/9 anonim válasza:
pedig gyakori probléma :) az enyémis imád babakocsiban aludni. :)))
gyorsan ágybarakni, pár nap kemény lesz, de simogasd, énekelj neki, beszélj hozzá és ne vedd fel. így megszokja az új rendet. (persze ha nagy a balhé 1-1puszi belefér, de mindig atározottan tedd vissza ha megnyugodott)
a babakocsi legyen a séta alatti szunyókálás helye!
6/9 anonim válasza:
úgy altasd, ahogy éjszakára szoktad. Nem hiszem, hgy fürdés után belerakod a babakocsiba és tologatod, hogy elaludjon!!! Ha igen, akkor nagy bajban vagy. Akkor gyorsan keress más módot.
7/9 anonim válasza:
Én teljesen megértelek.13 hónapos a fiam,s mindkét napközbeni alvása a babakocsiban történik.Csakhogy van egy teraszunk,ahol el tudom tologatni szakadó esőben is.Csepergőben viszem!Most vettem esőpelerint magamnak,ő már elörökölte a nővéréjét,úgyhogy esőben is megyünk.Én nem tudtam átszokatni kiságyhoz.Este a cicin alszik el...ha megébred akkor vissza tudom ringatni,de nappal ez nem működik.A nagylányom akkor hagyta ezt el,amikor már másfél lehetett.Néha 1 órán át olvastam a mesét.Én bevállaltam ezt így.Nem szeretem ,ha sír.
8/9 anonim válasza:
14.00ás válaszoló!
Miért olyan vicces ez?Megosztanád velünk?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Este kiságyban alszik el van neki egy zenélője,arra alszik,de ha napközben is ez szöl nehogy összzavarja,vagy nem fogja?Esővédő nem vált be a tesónál,mert nagyon hangosan koppan az esőcsepp rajta:(,de végülis lehet hogy őt nem zavarná?Ara én is kivi lennék,hogy mi ebben a vicces?Örülj egyedül akkor,mert nemhinném hogy ez olyan vicces dolog,mikor ..á mindegy,ilyenekre nem pocsékolom az estémet,jó éjt mindenkinek.
2010. szept. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!