Kinek mennyi és milyen segítsége van gyereknevelésben? (apuka, nagyszülő) Nagyon pici gyereknél (2 hó)
Köszönöm, Kedves Utolsó, a bíztató szavakat, talán kicsit rátapintottál a lényegre.
Valóban primitív emberek, akik azt hiszik,olyan könnyű és egyszerű az anyaság szerepköre. És bizony fárasztó, hiába állítja be bárki "szanatóriumnak". Az éjszakázás, evés-nem evés, házimunka...bizony erre várandósan nem lehet előre felkészülni...csak megrohanja az embert.
De attól még senkinek nincs joga leminősíteni vagy ideggyengének nevezni a másikat.
Azóta egyébkét némiképp javult a helyzet. Férjemmel sok mindent átbeszéltük, már voltunk közös programon, kimozdultunk (HÁRMAN! is)és nagyon jól éreztem én is magam. A babának alakul a napirendje,egyre kiszámíthatóbb, így néha van több időm nekem is, ez is felüdülést jelent.
Lehet egy kis hormonális dolog vagy enyhe depresszió is állt a háttérben...nem tudom. Csak hogy már valamivel jobb.
A negatív hozzászólóknak csak annyit,hogy érdemes lenne nekik is önmagukba nézni- ők sem tökéletesek!
Meglátod, minden nappal jobb lesz!
Mikor rádmosolyog.....majd késöbb rádnevet.....mikor vicces arcot vágsz és ö felkacag...
Mikor látod ahogyan fejlödik, okosodik, úgymond kinyílik a világra. ...
A napirend még sokszor fog változni, ahogyan nö a baba, lesz olyan, hogy gördülékenyebben, lesz hogy nem....
Én is megtapasztaltam és hidd el, rengeteg élményt fog adni a nehézségek mellett is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!