Van kedvetek mesélni 8-9 hónapos babátokról?
Hány foga mvan,miket eszik,miket csinál, mekkora
Mennyit alszik stb...
Az én lányom 12.-én lesz 8 hós.
3 foga van és 8800gramm illetve 80cm.Elég magas csajszi lesz belőle.:)
SOk mindent megeszik már amit magunknak főzök.Pl,csirkemell rizi-bizivel.Ilyesmiket.
Már mászik7 hónapos kora óta és már egyedül fel is áll.Pár napja már lépeget a járókában kapaszkodva.Szerintem nem sokára el is kezd járni.Egyedül kapaszkodás nélkül megáll ha elfelejtkezik magáról.:)
A Fiam a héten 9 hónapos. 9100gr és 75cm-er :)
Nincs foga, és azt hiszem most jön neki, mert az éjjeleink katasztrófálisak. Az ínyén Én nem látok semmit, a doki néni állítólag igen, bár Ő már 3 hónapja ezt mondja.
Anyatejes a mai napig (bár már csak lefekvés elött), de még egyetlen egy éjszakát nem aludt át :S
Sőt, most a fogzáskor ált. 4-6 alkalommal felébred.
6hós korában kezdett el kutyázni, 2 nap múlva ült. 7hósan kezdett el mászni, 2 hét múlva felállt minden mellett. Most már lépeget a bútorok mellett, akár métereket is megtesz így. :)
Minden megeszik, egyáltalán nem válogatós. Minden kaját Én csinálok, imádja a gyümölcsöket meg a főzelékeket is.
Kedvenc a sütőtök minden formája, banán, meggy,kekszes dolgok. Illetve a cukkini, husileves, tök.
A darabossal hadilábon állunk. Sokszor adok neki kifli darabokat meg ilyesmit, de ha egy kicsit is nagyobb darab kerül a szájába már háború van, öklendezik :) Szerintem sose tanul meg darabosat enni :D De érdekes, mert pl. a kalácsból (a belsejéből) megeszi a falatokat és nem akar tőle megfulladni.
Az ivás is szörnyű, egyszerűen nem tudja a cumisüveggel mit kell csinálni. Nem szívja... csőrös pohárból és pici Jana-s üvegből iszunk :D
Szia!
Kisfiam 9 hónapos. Négy foga van, 9300 gr körül mozog a súlya és 72 cm. 2x alszik,délelőtt 1 és délután másfél órát,éjszaka 1x kel. Rengeteg mindent eszik,húst,zöldséget,gyümölcsöt,az életkorának megfelelően mindent és még szopizik. Mászik,ül,áll,kapaszkodva lépeget és sokszor próbál egyedül állni. Ha kérjük,puszit ad :) tapsol,integet,gagyog,énekel,táncol.
Szia! :)
Kisfiam 8 hónapos! 70 cm és 9100 gramm (49 cm és 2900 gramm volt születésekor). Nemsokára kint lesz az 5. foga - ezért mostanában nem mindig sikerül átaludni az éjszakát. Amúgy napközben még háromszor alszik, 30-90 percet. Imádja a hasát, minden zöldséget-gyümölcsöt szeret. 2 hete kezdett mászni, páros lábbal ugrál :), mostanában kezd rájönni a váltott lábas megoldásra. Néhányszor már kiült oldalra a mászásból.
És a Te babád miket csinál kedves kérdező?
8hnapos egy hetes a kisfiam ül,mászik,feláll.
7foga van kint
Reggel tápszert vagy tejpépet eszik ebédre főzeléket kap vagy ait mi eszünk abból uzsira gyümölcsös joghurttal, kemyereg szalamival stb...mindig mást.
Vacsi mindig tapszer
Ő is imádja a pocakját úgy írnám tipikus pasi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!