Anyukák lenne kedvetek mesélni 8hónapos babáitokrol?
A lányom nemsokára 9 hónapos lesz. Kb. 7 hónapos kora óta mászik, 7,5 hónaposan kapaszkodva felállt, azóta ezt is rendszeresen gyakorolja, néha lépeget egyet-kettőt. 8 hónapos volt, amikorra megtanult ülni.Ő is táncikál (rugózik), tanul tapsolni (még csak egy kézzel megy neki, az én tenyeremben tapsol) és próbálkozik fütyülni (ha fütyül neki valaki, akkor ő is csücsörít és próbálkozi...néha kijön valami sípoló levegő...édes). ja és tud puszit adni, igaz picit nyálas. :D
Alapvetően nagyon barátságos, vigyorog az emberekre. Az akarata is komolyan ébredezik.
Étvágya remek, nyitott az új ízekre, mindig kinézi a szánkból a kaját. :) Karattyol nagyokat, mindenfélét, mindenféle hangsúllyal, kíváncsi vagyok mikor kezd majd el valami érthetőt mondani. biztosan nagydumás lesz. :D
Egyébként 8,2 kg és nem tudom hány cm, a ruhái többnyire 74-esek.
Az én kisfiam jövő héten lesz 8 hónapos. Szépen ül, ülve játszik.Magától még ugyan nem ül fel fekvésből,de az etetőszékben vagy a babakocsiban húzza fel magát ülésbe, és szépen meg is tartja. Ezért döntöttünk úgy,hogy ha így el van, akkor hagy játszon ebben a pozícióban. Már a kiságyba ülésből próbál felállni, de nem megy neki. Rengeteget forgolódik. 2 hete elkezdett kúszni is úgy,hogy a két alsókarjára támaszkodik és húzza magát előre. Amit kiszemel, azt meg is szerzi már.
Naponta 4szer eszik, sajna a tápszer nem kell neki, így másképp oldom meg az etetését. Fogunk még nincs. Pohárból kezdem itatni,hogy leálljunk a cumisüvegről, ha már a tápszer sem kell neki.
Rengeteget beszélget. Mamba, baba, apa, apba, mamamama ilyesmi.
Egyébként 8630 gramm és 70 cm volt a héten.
Köszönöm a válaszokat
Az én fiam 7,5honapos kúszik,mászik,ül,feláll ha a kezét fogjuk lépeget.
Imád sikítozni, pár napja mondogatja: "gágágágá,bebebebe,hehehehe,gegegege" egyenlőre ennyit "mond"
Hiába mondogatom neki hogy bababa nem akarja utánozni
3foga van kint a 4.is szerintem par nap és kint lesz
Imadja a pocakjat tipikus pasi ;)
Nagyon szeret egyedül játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!