Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes kislanyom 2 oranknent...

3 hetes kislanyom 2 oranknent szopizik, mikor leteszem aludni, keservesen sir. Fajhat a pocija? Mikor felveszem, megnyugszik. Hagyjam sirni? Nagyon nehez hallani.

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 20:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Tápszergyárak? Az anyukáknak is van tápszer?! :DDD Ezt most te sem gondoltad komolyan. Azért mert a te gyermekeid nem voltak érzékenyek rá, attól még másé lehet, óvatosan osztogasd a tanácsokat.
2009. okt. 16. 21:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdeztem, mert a tejserkentő teák tartalmaznak édesköményt és néha az okozza a gondot.
2009. okt. 16. 21:19
 13/19 A kérdező kommentje:
nem iszom olyan teakat.hasmasszazs bevallt,elaludt kozben.... koszi a valaszokat,remelem rendben lesz a csopp.
2009. okt. 16. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia óvatosan a tejjel, én azt mondom. Én arra a táborra hallgattam, aki azt mondta, hogy igyak nyugodtan 2literrel is kár. puff neki, 7 hetesen már a HeimPálban vendégeskedtünk, véres hasmenéssel, a diagnózis: kazeinallergia. Nem biztos, hogy kijöttvolna ha nem iszok annyi tejet.

Ne mindig vedd fel mert tényleg megszokja , legyél mellette, simizd. Ha hasra teszed le, ki is tudja tornázni a pukikat. Tudom, hogy nehéz hallgatni, de később meglesz a haszna.

2009. okt. 16. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem ma 5 hetes a babóm, ugyanezen mentem keresztül én is, semmi nem volt jó neki csak sirt. tegnap jöttünk rá, hogy be kell bugyolálni egy puha meleg plédbe a feje búbjától a talpacskájáig evés után, a szopipárnába berakom, boldogan gügyög kicsit aztán szépen elalszik magától és átrakom az ágyába (muszáj a szopipárnára raknom amig elalszik, mert igy magasabban van a buksija, különben rengeteget bukik.de lehet nálad simán ha berakod bebugyolálva a kiságyba, az is haszná, próbáld ki. vannak babák akik igénylik az ölelő, meleg érzést, ezzel helyettesithető a folyamatos hurcolászás és neki is jobb. persze minden baba más és más, de nekem működik, hátha neked is fog:)kitartás!
2009. okt. 16. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy a pocija...

én azt mondom picit hagyd sírni. én beleestem abba hibába, hogy felkapkodtam minden nyöszörgésnél, igaz szörnyű vígasztalhatatlan ordítás lett a vége általában, és semmi nem használt rá, csak a kólikatartás. a lényeg, hogy még mindig ölbebaba a kisasszony, pedig 5 hónapos, alig lehet letenni, mert ha megunja, hogy nincs kézben egyből ordít, és az em jó neki, ha ülök, csak ha sétálgatok vele. na nem mintha nehezemre esne, hisz imádom a kiscsajt, de azért 6,5 kg-ot cipelgetni egész nap nem egy leányálom:)

2009. okt. 17. 07:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Én babóm 2 hetes és ő is sír (könnyek nélkül:)), miután evett büfizett, tisztába tettük meg szeretgettük.

Én azt vettem észte, hogy lehet kicsit túl ette magát, mert ilyenkor mindig jött vissza egy jó adag tejcsi.

De hihetetlen, mert ilyenkor is a cickót keresi.

Én babóm van, hogy megalussza a 4 órákaat, van hogy 3akat és van, hogy csak 2-t.

Én sem igazán tudom, hogyan működik ez még.

2009. okt. 17. 10:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, de mi az a kólikatartás??
2009. okt. 17. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
a kólikatartás az az, amikor a babát hassal az alkarodra fekteted, alvó párduc póz. az én babám ilyenkor beszippantotta a kezemet és azt szívta, megvolt a cumizás élménye is, sajna nem fogadta el a cumit, így ez a megoldás volt a legjobb.
2009. okt. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!