3 hetes kislanyom 2 oranknent szopizik, mikor leteszem aludni, keservesen sir. Fajhat a pocija? Mikor felveszem, megnyugszik. Hagyjam sirni? Nagyon nehez hallani.
Szia óvatosan a tejjel, én azt mondom. Én arra a táborra hallgattam, aki azt mondta, hogy igyak nyugodtan 2literrel is kár. puff neki, 7 hetesen már a HeimPálban vendégeskedtünk, véres hasmenéssel, a diagnózis: kazeinallergia. Nem biztos, hogy kijöttvolna ha nem iszok annyi tejet.
Ne mindig vedd fel mert tényleg megszokja , legyél mellette, simizd. Ha hasra teszed le, ki is tudja tornázni a pukikat. Tudom, hogy nehéz hallgatni, de később meglesz a haszna.
lehet, hogy a pocija...
én azt mondom picit hagyd sírni. én beleestem abba hibába, hogy felkapkodtam minden nyöszörgésnél, igaz szörnyű vígasztalhatatlan ordítás lett a vége általában, és semmi nem használt rá, csak a kólikatartás. a lényeg, hogy még mindig ölbebaba a kisasszony, pedig 5 hónapos, alig lehet letenni, mert ha megunja, hogy nincs kézben egyből ordít, és az em jó neki, ha ülök, csak ha sétálgatok vele. na nem mintha nehezemre esne, hisz imádom a kiscsajt, de azért 6,5 kg-ot cipelgetni egész nap nem egy leányálom:)
Én babóm 2 hetes és ő is sír (könnyek nélkül:)), miután evett büfizett, tisztába tettük meg szeretgettük.
Én azt vettem észte, hogy lehet kicsit túl ette magát, mert ilyenkor mindig jött vissza egy jó adag tejcsi.
De hihetetlen, mert ilyenkor is a cickót keresi.
Én babóm van, hogy megalussza a 4 órákaat, van hogy 3akat és van, hogy csak 2-t.
Én sem igazán tudom, hogyan működik ez még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!