3 hetes kislanyom 2 oranknent szopizik, mikor leteszem aludni, keservesen sir. Fajhat a pocija? Mikor felveszem, megnyugszik. Hagyjam sirni? Nagyon nehez hallani.
Próbáld meg kihúzni 2,5 órát, de ha nem javul akkor nem ez volt a gond. Néha ébren tedd hasra felügyelett mellett pár percre és tornáztasd vagy úgy ahogy a 2. válaszoló írta vagy csípőkörzéssel.
Te ne egyél semmi "k" betűs ételt, semmi tejet, semmi hüvelyeset, tojást, mert ezek is okozhatnak gondot.
(1.)
Nekem azért sírt a babám, mert fájt a hasa. Magát a cicivel vigasztalta, túletettem, még jobban fájt, még jobban sírt. Hajnalban hányt egy hatalmasat, aztán elaludt.
4hetes baba anyuja
Semmi tej, ha hasfájós! Helyette yoghurt, de azt is mértékkel. Nekem ezt mondták a kórházban, ezt a védőnő és két gyerekorvos. Alaposan utánajártam, mert nagy tejívó vagyok egyébként, de sajna igazuk lett :(
Próbáld ki 2-3 napig, hogy nem iszol és ha nem változik, akkor nem attól volt.
Iszol vmilyen teát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!