Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy a férjem...

Mit csináljak, hogy a férjem ne legyen ilyen igénytelen a babával?

Figyelt kérdés
Van egy 14 hós kislányunk. Hazajön a haverjaitól a férjem, megérem figyeljen a picire, elmegyek letusolni, hagyja sírni, amikor megyek, csak akkor sürgölődik körülötte, hogy lássam, kül. meccset néz vagy netezik. Ha megetetésről van szó, akkor ken egy lekváros kenyeret és odaadja a kezébe a kiságyába had egye. Minden takaró, párna ágy olyan. szólta neki, hogy nehezemre esik minden nap kitakarítani kompletten, erre csak annyit mond, hogy ne legyek felháborodva, mert otthagy. egyébként normális, csak a gyerekkel ilyen. szereti is, de mégis. Múltkor a gyerek fejre állt babaocsistól, még jó, hogy a kkisgyerek csak nevetett rajta, mert az apuka épp ott kint evett és nem vette észre. Pedig ő vigyázott rá...
2013. júl. 4. 15:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Inkább olyasmi, mit az utolsó írta, ahol mosolyog az apuka. Nem iszik, akkor szilveszter volt. volt, hogy átjöttek a haverjai, heti 2x, egész nap ittak, meg focit néztek. Szóltam neki, hogy nem tetszik, gyereked is van, feleséged is van és még le is tojhatnám ezek mellett, de nekem akkor sem kell ilyen férj. de ö is pelenkázik, mindent csinál, csak felelötlen. Jo körülmények közt élünk, csak a rokonságával együtt, és hát igy mindig neki van igaza.
2013. júl. 4. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
Én megmondom neked,hogy én is hagyom néha sirni a kicsit,mert ha nem fér bele az alvási idejébe a házimunka teljes befejezése,akkor picit pityereg és ennyi.Hát az etetés rész érdekes,de erre azt tudom mondani,hogy tegnap én rohantam fogorvohoz,ahogy párom hazaért.Mondtam neki,adja oda a babakaját neki.Hazaértem,és itt a kaja.Kérdeztem nem adtál enni neki?Hát elfelejtette.Éhen nem hal a gyerek és nem sokszor fordul ez elő,mert általában etetés után megyek,csak ekkor épp aludt a kicsi és idöre mentem.Én figyelek a gyerekre,de mivel nem állok mindig mögötte,igy koppant már ő is.9hós egyébként és az állással próbálkozik.Ha figyeli is párod,elő fog fordulni esés,mert kézben nem lehet állandóan.Bulizás meg.Hát mi hétvégente járunk át barátokhoz.Fiúk söröznek,én a csajszival babázok,mert nekik is pici a baba.Nem szólok,hogy ne sörözzön,mert nem részeges,így had kapcsolódjon ki.Sok munka után szerintem heti 1x belefér egy lazítás.Itt nem a részegségre gondolok,de ha úgy van az is belefér pár havonta.
2013. júl. 4. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Rugd tokon
2013. júl. 4. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Én vasárnapi ebédre tuti kennék neki egy lekváros kenyeret és odaadnám,a kezébe.A gyerekkel meg elvonulnék étterembe.

Nem szólnék egy rossz szót sem.

;)

2013. júl. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!