1 éves babával a Balatonra? Fogja már élvezni? Saját tapasztalatok ennyi idős babával? Praktikus tanácsok (mit vigyek stb. )?
Ha kint elég meleg van, nem fúj a szél, és a víz legalább 27 fokos (ez mostanság nem ritka), akkor nem fázik meg, persze ne sokáig legyetek a vízben és utána adj rá száraz ruhát, vagy legalább vedd le a vizeset.
Először csak a karodon vidd be és lógasd bele kezét-lábát, meglátod, hogy viszonyul a vízhez.
Nekem 2 unokaöcsém van. Az egyik felhúzta a lábait és nem akart belemenni, a másik majd' kiugrott az anyja kezéből, hogy pancsolhasson. Ha fél, akkor vigyétek ki. A víztől nem lesz beteg, úgy értem, a baktériumoktól.
Alvás időben utazzatok, akkor végig fogja aludni a két órát. Éjszaka is simán alhat máshol, szerezzetek egy utazó ágyat. Játékokat vigyetek.
Jó nyaralást.
A fiunk másfél éves. Én egyes egyedül azért nem mertem bevállalni a Balcsit, mert amilyen fantasztikus nyarunk van, simán lehet,hogy 20 fok lesz és eső, amikor megyünk. Akkor ülhetünk 5 napot a gyerekkel a nyaralóban, amitől lehet,hogy meg is bolondulnék! :) Túrázáshoz még kicsi, meg hát ha szakad az eső, akkor az is kilőve.
Direkt azért választottunk olyan helyet, ahol van fürdő, hogy ha netán rossz lesz az idő, akkor se kelljen a szállodában ülnünk!
A mi gyerekünk tavaly volt ennyi idős,mint most a tiétek, és nagyon jól elvolt a Balcsin. Mi vittünk ilyesmi napsátort:
Szokott ilyen lenni nagy áruházakban is olcsóbban. Ez nagyon jó volt a strandon, jól eljátszott benne. A nyaralóba pedig tényleg vigyetek egy kis medencét, amiben ott is pancsolhat. A mi gyerekünk még annyira nem élvezte a Balatont, de ez tényleg gyerekfüggő.
Utazni pedig alvásidőben menjetek és akkor nem lesz nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!