Találnak valami alternatív megoldást, pl. ringatja.
2013. jún. 21. 22:03
2/9 anonim válasza:
Esetleg hordozóban ringatva mint az én picurom :) az eléggé hasonlít a babakocsira. De minden korházban ahol lehet babával aludni szerintem van olyan tologatós kocsi amit szülés után adnak .
2013. jún. 21. 22:05
3/9 anonim válasza:
általában van babakocsi a kórházakban, gondolj bele, szerinted a sérült gyerekeket akik hónapig vannak bent, hogy viszik ki levegőzni?
mondjuk nem túl szépek, de célnak megfelel.
de gondolom be is lehet vinni.
de még egyszerűbb, hogy máshogy altatják el :) eleve más a környezet, ő is másképp fog viselkedni. főleg ha beteg :(
ilyenen ne aggódj, ez a legkevesebb!
2013. jún. 21. 22:47
4/9 anonim válasza:
Miért alszik el egy gyerek csak babakocsiban??? Három gyerekem van, három különböző jellemmel, de soha nem volt szükség babakocsira altatáshoz.
2013. jún. 22. 00:06
5/9 anonim válasza:
Nálunk a kórházba nem lehetett bevinni, ott sem volt. Igaz 1 hétig az intenzíven feküdt, így ez nem volt kérdés, később a gyerekosztályon ringattam. Egész nap. :( Rendesen hozzá is szokott, itthon küzdelem volt volt vissza szokatni. Addigra megint bekerült. 3-ik alkalommal már nem ringattam, hagytam kicsit nyűglődni. Negyedik alakalommal már nem volt gond, itthon maradt a babakocsis altatás. Szóval van benne tapasztalatom, azt tanácsolom, ne kapasd fel, kicsit hagyd nyünnyögni, csak akkor vedd ki ha ordít! 2-3 nap nem sok idő, ha nagyon nyűgös, kibírod kézben is.Mikor mi voltunk bent, 47 kiló voltam, a kicsi 11 kiló. 2 heteket feküdt bent, 4szerre 9 napig. Ott nem fogsz ezen problémázni, hidd el, egy anya csodákra képes! :) Melyik kórházba mentek?
2013. jún. 22. 00:11
6/9 anonim válasza:
4-esel érték egyet. Miért a babakocsiban alszik el?
2013. jún. 22. 06:39
7/9 anonim válasza:
Ez egy szánalmas kérdés. Milyen anya az, akiben fel sem merül a kézben ringatás lehetősége?????
Meddig süllyed még ez a társadalom? Lassan már hozzá sem érnek a babákhoz. :(((
2013. jún. 22. 10:01
8/9 anonim válasza:
Nekem is hordozóban aludt el. 1 éves volt amikor kórházba mentünk akkor csak a járókában volt hajlandó aludni. Délben már annyira ordított,hogy mondták hogy tologassam babakocsiban nem próbáltam,mert nem volt szivem. Fél órát ringattam és elaludt. Este 1 órán keresztül ringattam mire elaludt,erre a szobatársának az anyukája sikeresen felkeltette és 4 órán keresztül ringattam mire mellettem elaludt. Ők is érzik,hogy nem a saját környezetükben vannak,ilyenkor nekik is nehezebb
2013. jún. 22. 10:40
9/9 A kérdező kommentje:
Jezusom!!! Nem hiszem hogy en vagyok az egyetlen a vilagon aki igy altatja a babajat. Vannak rossz alvo babak a vilagon. szamtalan dolgot kiprobaltam az altatas modszerere es ez az egyetlen dolog ahogy el tudom altatni. Nem lehet ringatni, mert csak kifordul a kezembol. Mindenkinek aki nem hiszi el hogy csak igy tud elaludni kivanok az eletben olyan babat aki naphosszat ordit, ejjel 2 orankent felkel, es nem tud visszaaludni csak ha kocsiban tologatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!