Mi a véleményetek, ha a babakocsiban egy 5 hónapos baba, nem velem szemben ül/fekszik?
Azt, hogy nem fordítható tolókaros a babakocsija, pont, mint az én fiamé volt. Engem eleinte zavart, hogy nem látom ( nyáron volt pici, fel kellett hajtani a kupolát, hogy védje a naptól), így rendszeresen megálltam, meglestem mit csinál. Remekül el volt, imádott nézelődni, és szerintem örült is, hogy nem állom el előle a kilátást.
Ne foglalkozz senkivel, csak magatokkal. Akinek nincs jobb dolga, mint azt figyelni, hogyan tologatod a babakocsit, és még kritizál is érte, az menjen a víz alá.
Nekünk is ilyen babakocsink van. 2 gyereket használt ki, és soha egyik sem reklamált. :-) Imádtak nézelődni! Engem úgyis annyit láttak, hogy már untak. :-)
Aki meg ezért megszól, az akkor is megszólna ha másfajta babakocsitok lenne. Maximum találna másban kivetnivalót. Ne foglalkozz ilyenekkel. Ha a gyerekednek jó így, akkor mással ne törődj!
Anyuka-baba és kocsifüggő.
Például az én lányom nyugis baba volt, ha éébren volt vagy ha épp felébredt is nyugton feküdt tovább, ha engem nem idegesített volna hogy háttal van nekem a kocsi és nem látom, akkor tolhattam volna úgy is.
Ebből kiderül, hogy én magam nem bírtam volna, megnyugtat ha látom. Pl rászáll valami légy, bogár szúnyog , draázs és épp csípi, vagy bukik és nem tudja kiköpni és nem veszem észre vagy akármi lehet.
A fiam más tészta, mert azon túl hogy én magam sem bírnám hogy nem látom, ő meg olyan ficánka, hogy ha felébred vagy ébren van akkor tekergeti magát meg dobálja magát, és könnyedén kifordul(na) a babakocsiból. Őt meg emiatt nem lehet így tolni huzamosabb ideig.
Nekünk olyan babakocsink volt, amin ugyan nem lehet a tolókart átrakni, de a hordozót és sportrészt két irányból is rá lehet tenni a vázra. Érdekes, hogy a mózest nem engedi az adapter csak úgy rátenni, hogy felém van a gyerek, gondolom nem véletlenül.
Most kaptunk egy kocsit amit már ki akartak dobni az ismerőseink, PegPérego Milano XL, itt lehet a tolókart váltani, de csak akkor szoktam a 7 hónapos babámat nekem háttal tolni ha a nap éppen úgy süt hogy jobb neki ha háttal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!