Glória, Luca, Izabell, Karolina? Melyik nevet válasszam? Bálint vagy Szebsztián?
Sziasztok! 10 hetes kismama vagyok, és egyelőre tanácstalan, hogy milyen nevet adjak születendő babámnak. Ha lány lesz, akkor a Glória, Luca, Karolina vagy Izabell nevekre gondolkodtam. Ha fiú akkor Bálint vagy Szebasztián - Szebi.
Nektek hogy tetszenek ezek a nevek???Vagy írhattok további ötleteket is :) Köszi!!!!
Sztem attol függ, milyen vezeteknevhez?
Es milyen nevekben gondolkodik az apuka?
En azonnal tudtam fiu-es lanynevben is, mit szeretnek, es egy 5500-as listat atnezve sem talaltam nekem szebbet,de sajn ezek nem tetszenek az apukanak (akinek nincs regota tetszö neve es nem nez listakat a nevekröl). Ebböl kiindulva en azt tanacsolom, inkabb ne eld bele magadat annyira, ha megtetszik egy nev, mielött a tarsaddal megbeszelned...
A felsoroltakbol nekem szemely szerint meg a Gloria tetszik legjobban, es a jelentese is nagyon szep! (Es mellesleg nalunk jol passzolna a vezeteknevhez is)
Glória és Izabell/Izabella nagyon tetszenek, nagyon szépek, másik kettő lánynév egyáltalán nem tetszik;
Szebasztiánt magyar gyereknek nem adnék, Bálint viszont nagyon szép név:):)
Glória:már-már giccses
Luca:tömegnév lett sajnos mostanában
Karolina:egyszerűen nem tetszik,gáz név
Izabell:GYÖNYÖRŰ
Bálint:fajin
Szebasztián:alapból nem tetszik plusz nem komálom mikor szülők nevét kapja a gyerek!Sajnos családba van több ilyen és előbb-utóbb a gyerekre ráragad a "kicsi" szó:kicsi Szebi...
Tehát Izabell és Bálint!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!