Mi a véleményetek a Luca és az Anasztázia névről illetve melyik a szebb?
Lucából Dunát lehet rekeszteni és túl rövid, az Anasztázia meg nem mindegy milyen vezetéknév után áll.
Én egyiket sem adnám, de ha nagyon muszáj, akkor az utóbbit inkább.
Luca névtől kiráz a hideg (bocsánat, ha másnak tetszik, de én tényleg rosszul vagyok tőle). Pedig ismerek egy Luca nevű kislányt, aki nagyon aranyos, de szerintem rá sem illik abszolút ez a név.
Illetve ismerek egy olasz pasit, akinek Luca a neve, bár az övét k-val kell ejteni. Na, ő nagyon nem volt sosem szimpatikus, hogy finoman fejezzem ki magam.
Anasztázia nekem egy kicsit oroszos, szerintem nem ribis, nem rossz. Azért a gyerekemnek nem adnék ilyen nevet, nekem a rövidebb, egyszerűbb nevek jönnek be inkább.
Szia! Nekem egyikkel sincs bajom. Bár amit már előttem is mondtak sokan, hogy a Luca név ma igen gyakori és rengeteg lánykának adták ezt a nevet.
Nekem az Anasztázia név sem idegen. Volt, illetve, van is egy ismerősöm, (Ő ma már a 34.-35. évét tapossa. :) )akinek ez a neve és szerintem tökre illik rá. Sőt úgy becézik, hogy Anaszti és szerintem ez a változat is jó. Persze tényleg igaz lehet, hogy rövidebb családi névhez jobban passzol.
Jó névválasztást!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!