Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eliza vagy Lilien? Melyik szebb?

Eliza vagy Lilien? Melyik szebb?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lilien.

De itt mifelénk mindkettő nagyon gyakori.

2012. máj. 12. 21:28
 2/12 anonim válasza:
16%
a Béla
2012. máj. 12. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Eliza
2012. máj. 12. 21:40
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Eliza, Lizinek becézve. Ismerek egy ilyen nevű lányt, pici korában gyönyörű dús fekete göndör haja volt, nagyon szép arcú, husi kislány volt, mindig olyat szerettem volna:)
2012. máj. 12. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Liliből szerintem Dunát lehet rekeszteni, viszont az Eliza ritkább, különlegesebb név.
2012. máj. 12. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Eliza gyönyörű.Lilien se csúnya,de tucatnév lett,így én nem adnám.
2012. máj. 12. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik mindkettő:D

DE azt hiszem az Eliza nyerne,mert ahogy írták már sokkal de sokkal különlegesebb és nem utolsó sorban többféleképpen lehet becézni:Lizi,Liza,Liz,Eli...

A Lilien számomra csak Lili:)

2012. máj. 12. 23:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az Eliza tetszik. A Lilien is szep, de csak ebben a formában. Nekem a Lili nem tetszik, márpedig egy Lilient mindenki Lilinek hiv. :)
2012. máj. 13. 07:37
 9/12 anonim ***** válasza:
A Lilien tetszik, de egyre gyakoribb és a Lili ahogy becéznék nem tetszik, így nem adnám. Az Eliza nem tetszik, viszont a becézései igen, így lehet, hogy az nyerne.
2012. máj. 13. 09:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia!!Ha választanom kellene,akkor az Elizát választanám:-)Nekünk most 8 hetes a lánykánk,Lizának hívják-apa szerette volna,ha ezt a nevet kapja,én Elizának szerettem volna anyakönyvezni,de végül így is tetszik a neve:-)Én csak Lizinek hívom!!!A Lilien szerintem is nagyon elterjedt mostanában,és úgy,hogy Lili nem is tetszik nekem.Szép napot kívánok!!!
2012. máj. 13. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!