Eliza vagy Lilien? Melyik szebb?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 21:26
1/12 anonim válasza:
Lilien.
De itt mifelénk mindkettő nagyon gyakori.
4/12 anonim válasza:
Eliza, Lizinek becézve. Ismerek egy ilyen nevű lányt, pici korában gyönyörű dús fekete göndör haja volt, nagyon szép arcú, husi kislány volt, mindig olyat szerettem volna:)
5/12 anonim válasza:
Liliből szerintem Dunát lehet rekeszteni, viszont az Eliza ritkább, különlegesebb név.
6/12 anonim válasza:
Eliza gyönyörű.Lilien se csúnya,de tucatnév lett,így én nem adnám.
7/12 anonim válasza:
Nekem is tetszik mindkettő:D
DE azt hiszem az Eliza nyerne,mert ahogy írták már sokkal de sokkal különlegesebb és nem utolsó sorban többféleképpen lehet becézni:Lizi,Liza,Liz,Eli...
A Lilien számomra csak Lili:)
8/12 anonim válasza:
Nekem is az Eliza tetszik. A Lilien is szep, de csak ebben a formában. Nekem a Lili nem tetszik, márpedig egy Lilient mindenki Lilinek hiv. :)
9/12 anonim válasza:
A Lilien tetszik, de egyre gyakoribb és a Lili ahogy becéznék nem tetszik, így nem adnám. Az Eliza nem tetszik, viszont a becézései igen, így lehet, hogy az nyerne.
10/12 anonim válasza:
Szia!!Ha választanom kellene,akkor az Elizát választanám:-)Nekünk most 8 hetes a lánykánk,Lizának hívják-apa szerette volna,ha ezt a nevet kapja,én Elizának szerettem volna anyakönyvezni,de végül így is tetszik a neve:-)Én csak Lizinek hívom!!!A Lilien szerintem is nagyon elterjedt mostanában,és úgy,hogy Lili nem is tetszik nekem.Szép napot kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!