Glória, Luca, Izabell, Karolina? Melyik nevet válasszam? Bálint vagy Szebsztián?
Sziasztok! 10 hetes kismama vagyok, és egyelőre tanácstalan, hogy milyen nevet adjak születendő babámnak. Ha lány lesz, akkor a Glória, Luca, Karolina vagy Izabell nevekre gondolkodtam. Ha fiú akkor Bálint vagy Szebasztián - Szebi.
Nektek hogy tetszenek ezek a nevek???Vagy írhattok további ötleteket is :) Köszi!!!!
Lánynevek közül a Luca tetszik
Fiú közül egyik sem igazán, de a Bálintot választanám (esetleg Sebestyén)
Nekem az Izabell tetszik az nem tömeg név viazont nagyon szép!
Fiúba mindenképp a Bálint.
Max másodiknak adnám az apa nevet
Lánynevek közül a Luca nagyon tetszik, bár lehet, hogy mostanában elég sok kisbabának adják ezt a nevet, de szerintem ez egyáltalán nem gond, ugyanis az sem szerencsés, ha olyan nevet kap a baba, hogy csak egy lesz belőle az egész óvodában/iskolában/városban/megyében.
Ezen kívül szerintem nagyon szép név még a Lili, a Lilla, az Anna, a Panna, a Hanna, az Adél - nálunk ezek mind-mind esélyesek voltak, amikor a kislányainkat vártuk.
Fiúnevek közül a Bálint valóban szép, viszont a Szebasztián egyáltalán nem tetszik (de persze ne ránk hallgass, ez a Ti döntésetek, Nektek kell, hogy tetsszen). Én nagyon hadilábon állok fiúnevek terén, mert alig van egy-kettő, ami igazán tetszik. Ilyen egyébként a Dávid, a Balázs vagy a Sámuel.
Glóra: Mindig a víziló jut eszembe róla a Madagaszkárból.
Luca: Kislányos, nem tetszett soha sem.
Karolina: Nem rossz, de a becenevei nem tetszenek.
Izabell: Nagyon szép, de nekem Izabellaként jobban tetszik.
Bálint: A szerelmem bátyja. Jó név.
Szebasztián: Nem tetszik. :/
Izabell és Bálint! :)
Gloria gyonyoru es kulonleges, a lanyok kozul szerintem ez a legszebb. :)
Fiunevek kozul, pedig a Balint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!