Mit tegyek, hogy az éjszakai ébredések abbamaradjanak?
A kisfiam szerencsére eddig jó alvó volt, átaludta az éjszakákat.
Azonban mostanában hajnali 3-tól óránként felébred.
Ha megkapja a cumiját akkor visszaalszik, de van, hogy még a cumi sem kell neki ehhez, csak nyöszörög meg tornázik.
Szerintem nem a hasa. (tápszeres + infacol)
A Párom azt mondja, hogy etessem meg, biztosan éhes, de szerintem akkor a cumitól nem nyugodna meg, hanem tovább sírna.
Lehet, hogy az ínye fáj (bár ezt még korainak tartom)? Elég erősen nyáladzik, és tömi befelé a kis öklét, meg az ujjacskáit.
Este kb. 1/2 9 körül kap enni utoljára és 9 körül alszik el, de eddig ez nem volt gond. (120-150 ml eszik)
Megjegyzem a nappali alvások is zűrösekké váltak, mert ahogy éjszaka felébred, úgy nappal meg nem akar elaludni, csak ha ringatom + cumi és még akkor is csak nagy nehezen (felsirásokkal) sikerül ágyba tenni.
Pedig eddig ezzel sem volt gond! Nem értem...
Ilyen sok új infót kapna nappal, hogy ez az alvására is kihat? Meddig tart ez?
Ha éjszaka felébred a babátok mit tesztek vele?
Megetetitek, vagy csak tea, esetleg csak cumi és simi?
Bocsi hogy hosszúra sikeredett
3 hós anyukája
Szia
Nekem egy 2.5 hónapos kiscsajom van,és mi az elejétől kezdeve 3-4-szer kelünk éjjelente. /reggel 8-ig/
Pont tegnap olvastam,hogy a 3. hónapban van ilyen fejlődési ugrás. Lehet,hogy nálatok is ez van.. Ki tudja? Csak egy lehetőség. Lehet,hogy a párodnak igaza lehet,és esetleg tényleg éhes a pici. Próbáld meg,hogy mit csinál,ha eszik. Lehet,hogy megnyugodna,ha teli lenne a pocija. Az meg,hogy a cumi megnyugtatja,nálunk is az van,hogyha éhes,és még kaja előtt leakarom mérni,vagy egy pohár vizet meginni..,akkor berakom neki a cumit a szájába,és egy darabig megnyugszik tőle,de aztán mikor rájön,hogy az nem az,ami kell neki,akkor mondja tovább a magáét..:) De hozzáteszem,hogy nekem csak anyatejet eszik/iszik,így nem biztos,hogy tudtam segíteni..
További jó babázást mindenkinek!
Muszály ringatnom nappal, mert még így is csak nagy üvöltések árán lehet elcsitítani és lefektetni, pedig már olyan fáradt, hogy alig él...Ja és percre pontosan 40 perceket alszik nappal és van olyan is, hogy még ebben a 40 percben is felsír néha.
Nem tudom mit tehetnék...
Szia
A 12.13-as vagyok..
Próbáltad már úgy altatni,hogy ahogy látod,hogy fáradt,egyből cumi a szájba,és elkezded altatni?
Nekem "szól",hogy kell neki a cumi,és akkor odaadom neki,betakarom,és akkor néha persze ki-kiköpi,de én jól visszaadom neki,és aztán valahogy elalszik.. Hozzáteszem,hogy ez csak 1.5 hete van így,hogy berakom a hintájába,vagy a játszószönyegére,és ott tök jól elvan,gögyög a cumóknak,meg röhögcsél,és ahogy nyüszög egyet,na akkor cumi be,én mellé,és ahogy kiköpi a cumit,gyorsan visszaadom neki...,és a végén kiköpi,vagy kiesik a szájából a cumija,mikor elaludt.
Drága vagy! Eddig nekünk is így ment! Ha álmos volt csukódott a szemecskéje,megkapta a cumit, letettem az ágyába és már aludt is. Nem volt semmi gond.
Kb 2 hete kezdte el ezt a "nem akarok aludni" című műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!