Mit tennétek a helyemben? (sűrű éjszakai ébredések)
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos múlt, és kb 2 hete nagyon sokszor (kb 7-10 alkalommal) felsír éjszaka, és csak akkor hagyja abba, ha bemegyek, vizet adok neki és utána cumit. Nem éhes, már rég nem kéri az éjjeli kaját, tápszeres, tehát nem cici kell neki és a foga sem jön. Mit csináljak? Nagyon kivagyunk már a férjemmel. Hagyjuk sírni? Vagy valami ötlet, megoldás? Tapasztalat? Minden érdekel!!!2011. szept. 22. 11:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem kezdőthet a szeparációs szorongás. Nálunk is ez volt kb. 2 hónapig ennyi idősen. Én bementem, megszeretgettem és aludt tovább. Úgy voltam vele, ha szüksége van rám, hát megkap. Addig kell szeretgetni, amíg igényli, hisz hamar megy az idő és majd megkapjuk a "jaj, anyu, ez ciki" típusú mondatokat. Kitartást, megtérül.
2/8 A kérdező kommentje:
De ha Apa megy be és csinálja ugyanezt, akkir is megnugszik. És a nagymamájánál is, ha velük alszik. Nem értem... :(
2011. szept. 22. 11:39
3/8 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járunk. Csak az én kisfiam már 14 hónapos, még egyetlen éjszakát sem aludt végig. Volt hogy 2-3 ébredt csak, de mostanában szinte óránként.Már szinte mindent kipróbáltunk, eszik is eleget, nagyon jó az étvágya, biztos hogy nem éhes, kialakult már a napirendje, sokat viszem levegőre is, nem fázik,tisztába rakom éjszaka, nem jön a foga, ráadásul velünk alszik. Fogalmam sincs mit kéne tennem. Már nagyon fáradtak vagyunk én is és az apja is.Örülök hogy feltetted a kérdést, remélem kapunk valami jó ötletet.
4/8 anonim válasza:
A fiam 2 éves még mindig kell éjszaka 1-2. Anno voltak olyan éjszakáink, hogy csak 2 órát aludtunk... Én is fogtam mindenre, szeparációs szorongásra, fogra... Aztán rájöttem, hogy tök mindegy mit csinálok,mit adok, ez van ezt vállaltam és egyszer majd kinövi. Neked is csak ezt tudom mondani, hogy kitartás! Egyszer kinövi!:-)
5/8 anonim válasza:
Ne hagyd sírni semmiképpen sem ,még rosszabb is lehet, hogy annyira belelovalja majd magát, hogy semmivel sem fogod tudni megnyugtatni. Kinövi, az én lányom is ezt csinálta ennyi idős korában. Megsimogattam, megpuszilgattam, odaadtam neki a maciját, és visszaaludt. Ezt túl kell élni, de kitartást!
6/8 anonim válasza:
11:50-es és 11:59-es: az én fiam dettó ezt csinálja. Jelenleg 19 hónapos, és 2-3 alkalommal felkel éjjel, és nem is akar visszaaludni. Fogalmam sincs mitől lehet, de tegnap éjjel pl. 4 órát aludtunk összesen. Tisztára mint egy újszülött, én már nagyon kivagyok. Meddig tart még ez?!
7/8 Tóth Bernadett2 válasza:
Szia! Nálunk is ez megy 3-4 napja. 6-7-szer is felkel este, 8 hós a fiam. Szerintem a szeparációs szorongás kezdődött el neki is. Nappal el van szépen, játszik, nagyszülőkkel is elvan. Sajna ezt túl kell élni ahogy írják.
8/8 anonim válasza:
ma 11:50 vagyok, kicsit utána néztem a dolgoknak, találtam egy ilyen homeopátiás készítményt [link] amit lehet babáknak is adni. Szerintem ma veszek is egyet, megpróbáljuk hátha segít. Elég sok jó véleményt olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!