Van itt olyan, aki most augusztusban szült? Hol tart a fejlődésben a babátok?
Szia!
Mi is augusztus 20-iak vagyunk:) Mi 3650 g-mal születtünk. MOst valahol 4800-4900 körl vagyunk. Ő is mosolyog főleg rám és néha beszélgetünk is. Egyre könyebben megy az alvás egyedül szerencsére, ép most szunyált be mellettem. Mi éjszaka hason alszunk mert úgy sokkal nyugodtabban alszik-nem ébred fel magára:) Itt már használok játszószőnyeget? Lehet akkor én is előveszem lassan.
Mi 6-7 szer eszünk egy nap, éjszaka általában csak egyszer szerencsére:) Szóval jól vagyunk. JA a fejecskéjét forgatja hason fekve szóval simén tartja. VAlószinű a hasonalvás miatt. Nálunk a kakival vannak gondok de talán az is javulgat már. Általában 3-4 naponta kakil csak:(
sziasztok és jó babázást.
aug 3 itt!:)
Nálunk éjjel van 1x-2x kelés, általában 8kor eszik utoljára, van hogy tápszert (60-120ml) kap, mert estére elfogy a ciciből a tejci:( viszont nem tudom mennyi anyatejet kap. Amennyit kiszív:) viszont mi még nem fordultunk át:( elég fejlett lehet az előttem szóló picije, szép teljesítmény átfordulni uszkve 2 hónaposan!:)
Kislányom 07.28-án született 3400 grammal és 53 cm-rel.
Most 2,5 hónapos 63 cm és 6 kg-os.Nyugodt,kiegyensúlyozott,gyönyörű baba.Csak szopik.
Szia!
A szent imrében szültem. Te?
Szia!
Már nem mérem hogy emnnyit eszik csak néha. Akkor 100-160 ml eszik a Manó. Egy nap általában 6szot eszik. Ti? Mennyit alszatok napközben? HOgy vagytok? MEkkorák voltatok 2 hónaposan?
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!