Van itt olyan, aki most augusztusban szült? Hol tart a fejlődésben a babátok?
Szia
Nekem majdnem augusztusban született a kis csöppségem. :)
Pontosabban július 30-án. :)
3350 grammal,és 55 cm-el született. A hossza nem hiszem,hogy tényleg annyi volt,mert az 1 hónapos mérésen 34 cm volt.. :)
Múlt héten voltunk a doki néninél,és 5800 gramm,és 60 cm volt. Már ilyen hangokat mond: Gúú,göö giii,púú,aaa,agúú,meg ilyenek.Elkezdett nevetésnél hangot adni,persze nem kacag,csak egy picit a nevetés után így..hmmm..nem is tudom,hogy milyen is ez a hang... :) De gondolom tudud.. :) A tárgyakat nézi,és követi a szemével,ha elvisszük a szeme előtt. Felsimer minket,és mosolyog ránk. :) Tartja a fejecskéjét. Van egy hintája,amibe,ha beteszem,akkor nagy mosollyal fogadja a "haverjait",amik ott lógnak neki benne.. :) Nagyon aranyos. Dumál nekik,meg nyúl feléjük,és jól meglöki őket. A játszószőnyegén is elvan,de a hinta a favorit!! Szoktunk a tükör előtt is játszani. Ahogy meglátja magát,majd kiugrik az ölemből,és nagyokat mosolyog. Nézegeti a kezét,meg jól meg is rágcsálja,ha betudja kapni..,de van olyan,mikor a szája helyett jól fejbe vágja,mert elvéti az irányt.. :) Ha nagyon nem jön neki össze,akkor van,hogy hisztizik miatta.. :)
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.. :)
Üdv.,egy 2.5 hónapos szépség anyukája :)
Szia!
Augusztus 5.én született a lányom.2740gr és 46cm volt.Most 4950gr és 55 cm.Tiszta izom,alig tudom fürdetni,folyton áll amikor a hátát mosom,be sem lehet roggyantani a kis lábát.Hasról a hátára fordul(utál hason feküdni)már egyedül tartja a fejét.A dokinéni meg is jegyezte,hogy hova siet ez a lány már megelőzi mozgásban a kortársait.Nagyon szereti ha tornáztatom.Imád a pihenőszékében ücsörögni.Sokat mosolyog,ha kinyújtjuk nyelvünket utánoz és ő is kinyújtja.Szereti a színes dolgokat és az ágya feletti zenélős forgót.
És a Tiéd mit szeret?
Utolsó vagyok!
Mi is gőgicsélünk és imádjuk a tükröt!És tényleg van a nevetés után az a furcsa hummm hang..:))))
12:00 vagyok!
Mi tápszeresek vagyunk.4 óránként eszünk(éjszaka van,hogy 5-6 órát is kibír,de ez nem gyakori)szóval 6x100-1300ml eszünk.
11.55-ös vagyok.
Nekem eléggé furcsán eszik a kis manóm...:)
Egy hónapja simán megevett egy nap 800-900 gramm tejcsit..,most meg 700 körül eszik.. Hízni viszont hízik rendesen,mert egy hónap alatt 1200-1300 grammot is gyarapszik a súlya.Ja..és 8-9 alkalommal eszik egy nap,de mikor a 900 körülieket ette,akkor volt,hogy 13-szor is evett.. Éjjelente meg olyan 3-4-szer kelünk fel.
Azt mondta a doki néni,mikor ezt a kajcsi dolgot említettem,hogy most csak ennyit eszik,hogy akkor most ez elég neki..,mert ügye a sólygyarapodás megint csak rendesen megvolt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!