Annyira szégyenlem magam?
Annyira szégyenlem magam.
Soha nem értettem, miért jó az ha egy kisbaba útközben a babakosiban falatozik kiflicsücsköt, pogit akármit:(
Van egy 2,5 éves gyönyörű nagylányom, aki imádott nézelődni, szerette a sétákat anno.
Van egy közel 10 hónapos kicsikém,aki szinte sehol nem köti le magát,és persze utálja a babakocsit is. Boltba azért kényelmesebb így járni,és ügyeket intézni is,mint bicó és után a feneke cipelése :)
Tegnap el kellett egy két dolgot intéznem nem tartott tovább 3/4 óránál indulás-bevásárlás-hivatal-hazaérkezés.
De már a boltből elindulva mászott volna kifelé és nyűglödött,és itt jött el a pont kiflicsücsök kézbe és csend:(
Utálom ha út közben kocsiben eszik, és látom egyesek nézését, gondolom ők is osztják amúgy a véleményem, de nem tudok mit csinálni :(
Az én gyerekem 4 hónapos kora óta majszolgat a babakocsiba, meg a gyerekülésben, meg a bevásárló kocsiban, meg ahol éppen rájön az ihlet.
Ne viccelj már, hogy ez ciki!
Inni szabad neki?
Szerintem a járókelők nem azt nézik, hogy, de gáz, ez a gyerek a kocsiban eszik, hanem, hogy milyen édes.
A korlátoltságod sokkal cikibb... :(
Eddig én sem gondoltam problémának, és persze ihat a babakocsiban :(
Csak épp tegnap 3-an is megkérdezték: "eszik a gyerek a babakosiban?"
Ezért gondoltam,hogy biztos velem vana probléma és ami miatt rosszul éreztem magam, hogy tul.képp csak azért majszolgat,hogy ne sírjon folyton:( mostanában kicsit rossz napjaim vannak, lehet csak túlreagáltam
és elhihetitek van ennél nagyobb problémám is
Valamint, ha úgy tettem volna fel a kérdést, hogy majszolgat e a babátok a babakocsiban, jött volna alehurrogás:uramisten, ez ciki, ilyet ne, milyen már stb...
Nem, nem jött volna a lehurrogás, ha úgy teszed fel a kérdést, mert ebben semmi de semmi ciki nincsen.
Nem tudom hol lakhatsz, valami úri népek között, vagy el nem tudom képzelni, de az a 3 ember elég gyöpös agyú idióta lehetett aki kérdezte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!