Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyira szégyenlem magam?

Annyira szégyenlem magam?

Figyelt kérdés

Annyira szégyenlem magam.

Soha nem értettem, miért jó az ha egy kisbaba útközben a babakosiban falatozik kiflicsücsköt, pogit akármit:(

Van egy 2,5 éves gyönyörű nagylányom, aki imádott nézelődni, szerette a sétákat anno.

Van egy közel 10 hónapos kicsikém,aki szinte sehol nem köti le magát,és persze utálja a babakocsit is. Boltba azért kényelmesebb így járni,és ügyeket intézni is,mint bicó és után a feneke cipelése :)

Tegnap el kellett egy két dolgot intéznem nem tartott tovább 3/4 óránál indulás-bevásárlás-hivatal-hazaérkezés.

De már a boltből elindulva mászott volna kifelé és nyűglödött,és itt jött el a pont kiflicsücsök kézbe és csend:(

Utálom ha út közben kocsiben eszik, és látom egyesek nézését, gondolom ők is osztják amúgy a véleményem, de nem tudok mit csinálni :(

2013. jún. 22. 13:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem 4 hónapos kora óta majszolgat a babakocsiba, meg a gyerekülésben, meg a bevásárló kocsiban, meg ahol éppen rájön az ihlet.

Ne viccelj már, hogy ez ciki!

Inni szabad neki?

Szerintem a járókelők nem azt nézik, hogy, de gáz, ez a gyerek a kocsiban eszik, hanem, hogy milyen édes.

A korlátoltságod sokkal cikibb... :(

2013. jún. 22. 22:28
 22/26 anonim ***** válasza:
Szia! Ha szereti, miért ne adhatnál neki, akár útközben is? Imádnak majszolgatni a babák! Mi például, amikor megyünk vásárolni és eltart egy ideig, mindig veszek le a polcról neki egy kiflit, hogy addig rágcsálja, mert szereti és különben egy idő után elkezdene sírni.
2013. jún. 22. 22:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek a problémádért..:)
2013. jún. 23. 12:03
 24/26 A kérdező kommentje:

Eddig én sem gondoltam problémának, és persze ihat a babakocsiban :(

Csak épp tegnap 3-an is megkérdezték: "eszik a gyerek a babakosiban?"

Ezért gondoltam,hogy biztos velem vana probléma és ami miatt rosszul éreztem magam, hogy tul.képp csak azért majszolgat,hogy ne sírjon folyton:( mostanában kicsit rossz napjaim vannak, lehet csak túlreagáltam

és elhihetitek van ennél nagyobb problémám is

Valamint, ha úgy tettem volna fel a kérdést, hogy majszolgat e a babátok a babakocsiban, jött volna alehurrogás:uramisten, ez ciki, ilyet ne, milyen már stb...

2013. jún. 23. 22:07
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem jött volna a lehurrogás, ha úgy teszed fel a kérdést, mert ebben semmi de semmi ciki nincsen.

Nem tudom hol lakhatsz, valami úri népek között, vagy el nem tudom képzelni, de az a 3 ember elég gyöpös agyú idióta lehetett aki kérdezte..

2013. jún. 24. 08:21
 26/26 anonim ***** válasza:
22-es vagyok! Tényleg begyöpösödött agyúak. Tőlem épp azt szokták kérdezni, amikor mondjuk sír a kocsiban, hogy nincs valami majszolgatni való, amit oda tudok adni a babámnak. Amúgy mindig van nálunk. Ránk is szoktak megjegyzést tenni, de jóindulatút. Mondjuk azt, hogy milyen édesesen majszolgat, nem azt, hogy miért eszik a kocsiban. Ne foglalkozz ilyen buta emberekkel.
2013. jún. 24. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!