Annyira szégyenlem magam?
Annyira szégyenlem magam.
Soha nem értettem, miért jó az ha egy kisbaba útközben a babakosiban falatozik kiflicsücsköt, pogit akármit:(
Van egy 2,5 éves gyönyörű nagylányom, aki imádott nézelődni, szerette a sétákat anno.
Van egy közel 10 hónapos kicsikém,aki szinte sehol nem köti le magát,és persze utálja a babakocsit is. Boltba azért kényelmesebb így járni,és ügyeket intézni is,mint bicó és után a feneke cipelése :)
Tegnap el kellett egy két dolgot intéznem nem tartott tovább 3/4 óránál indulás-bevásárlás-hivatal-hazaérkezés.
De már a boltből elindulva mászott volna kifelé és nyűglödött,és itt jött el a pont kiflicsücsök kézbe és csend:(
Utálom ha út közben kocsiben eszik, és látom egyesek nézését, gondolom ők is osztják amúgy a véleményem, de nem tudok mit csinálni :(
Nekem is csak kerekedett a szemem a kérdésen, hogy lassan elfogynak a sorok és hát hol a probléma?! :)))
Az én lányom is mindig kap a boltban egy zsömit a kezébe, és majszolgatja, enélkül be se tudnánk vásárolni, mert nem ül meg már, 15 hónapos :)
Szerintem ebben semmi probléma nincsen. Mondjuk lehet hogy azért is olyan természetes nekünk, hogy útközben eszik a lányunk, mert egyébként is sokat megyünk, utazunk, tehát van hogy az autóban éri az ebéd, vagy az uzsi...
Szerintem ebben semmi nincsen, szégyellnivaló meg pláne nincs :)
Az tök más ha végigeszik a boltot aztán ...nak kifizetni az hatalmas bunkóság nem beszélve arról milyen példát mutat a gyereknek hogy amit megkívánunk csak úgy elvesszük fizetés nélkül...aztán majd ne csodálkozzon a szülő ha a gyerek 10 évesen már tudomisén dvd-t lop a media marktban (ez csak példa). Nekem is van ismerősöm nagy ősanya típus és büszkén meséli hogy ők ugyan ki nem fizetnek semmit amit a 3 gyerek elpusztít a boltban...
Vissza a témához én sok mindent hallottam már amit lenéznek egyesek meg beszólnak rá meg kibeszélik de ezt a babakocsiban evést még PONT sehol se hallottam hogy megszólták volna pedig van nem egy kismama-anyuka ismerősöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!