Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyira szégyenlem magam?

Annyira szégyenlem magam?

Figyelt kérdés

Annyira szégyenlem magam.

Soha nem értettem, miért jó az ha egy kisbaba útközben a babakosiban falatozik kiflicsücsköt, pogit akármit:(

Van egy 2,5 éves gyönyörű nagylányom, aki imádott nézelődni, szerette a sétákat anno.

Van egy közel 10 hónapos kicsikém,aki szinte sehol nem köti le magát,és persze utálja a babakocsit is. Boltba azért kényelmesebb így járni,és ügyeket intézni is,mint bicó és után a feneke cipelése :)

Tegnap el kellett egy két dolgot intéznem nem tartott tovább 3/4 óránál indulás-bevásárlás-hivatal-hazaérkezés.

De már a boltből elindulva mászott volna kifelé és nyűglödött,és itt jött el a pont kiflicsücsök kézbe és csend:(

Utálom ha út közben kocsiben eszik, és látom egyesek nézését, gondolom ők is osztják amúgy a véleményem, de nem tudok mit csinálni :(

2013. jún. 22. 13:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nekem azzal sincs bajom, ha a gyerek a boltban kap vmit, szülő pénztárnál fizet. De hát ízlések és pofonok :)
2013. jún. 22. 15:20
 12/26 anonim ***** válasza:
én sem értem ezt az egészet. miért ne ehetne egy gyerek séta közben? mit kell egy pici gyereket rendszabályozni séta közben ráadásul felesleges dologgal. de azért nem semmi hogy ez a legnagyobb gondod....
2013. jún. 22. 15:35
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem is csak kerekedett a szemem a kérdésen, hogy lassan elfogynak a sorok és hát hol a probléma?! :)))

Az én lányom is mindig kap a boltban egy zsömit a kezébe, és majszolgatja, enélkül be se tudnánk vásárolni, mert nem ül meg már, 15 hónapos :)

Szerintem ebben semmi probléma nincsen. Mondjuk lehet hogy azért is olyan természetes nekünk, hogy útközben eszik a lányunk, mert egyébként is sokat megyünk, utazunk, tehát van hogy az autóban éri az ebéd, vagy az uzsi...

Szerintem ebben semmi nincsen, szégyellnivaló meg pláne nincs :)

2013. jún. 22. 15:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk a boltban kap a gyerek pénztárnál meg kifizetem annyira nekem sem szimpi de ha különben nem birna nyugton maradni simán adnék neki. Az én Apukámnak a mai napig mániája az hogy ezt nem illik, én igy nekem ezt soha nem is lehetett, de mondom ha majd a gyerekem csak igy lesz nyugodt adok neki. Az tucán evéssel semmi problémám.
2013. jún. 22. 15:37
 15/26 anonim ***** válasza:
Én azt nem szeretem, amikor a gyerek összeeszik mindent a boltban, majd a pénztárnál nem szeretné a szülő kifizetni... Édesanyám pénztáros, és elég gyakori probléma ez náluk. A szülők elmondása szerint már behozták magukkal, aztán a kamera felvételt megmutatva, csak dadognak... De amúgy, nem zavar, ha egy gyerek eszik a babakocsiban. Ha éhes, hát had egyen. Én is van, hogy az utcán eszek, mert annyira rám jön az éhség, hogy be kell ugranom egy péksütiért vagy valami. Fagyit is eszünk az utcán. :-) Szerintem nincs semmi baj a babakocsiban evéssel, én csak attól félek, hogy nehogy félrenyeljen, de hát ez bárhol előfordulhat sajnos.
2013. jún. 22. 16:19
 16/26 anonim ***** válasza:

Az tök más ha végigeszik a boltot aztán ...nak kifizetni az hatalmas bunkóság nem beszélve arról milyen példát mutat a gyereknek hogy amit megkívánunk csak úgy elvesszük fizetés nélkül...aztán majd ne csodálkozzon a szülő ha a gyerek 10 évesen már tudomisén dvd-t lop a media marktban (ez csak példa). Nekem is van ismerősöm nagy ősanya típus és büszkén meséli hogy ők ugyan ki nem fizetnek semmit amit a 3 gyerek elpusztít a boltban...

Vissza a témához én sok mindent hallottam már amit lenéznek egyesek meg beszólnak rá meg kibeszélik de ezt a babakocsiban evést még PONT sehol se hallottam hogy megszólták volna pedig van nem egy kismama-anyuka ismerősöm...

2013. jún. 22. 16:33
 17/26 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom mi ebben a ciki?! Inkább te vagy egy h.lye, elkényeztetett, p.csa. Ciki a babakocsiban falatozni??? Normális az ilyen ember?
2013. jún. 22. 17:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Én sem értem a problémát.
2013. jún. 22. 19:41
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
ez ám a probléma vazzeg!!!
2013. jún. 22. 20:55
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég érdekes! Nem értem,ezen miért kell problémázni? Én is reggeli után megyek vásárolni a gyerekemmel,mégis amikor a pogácsát kérem,lemérik,majd ezután kiveszek egyet a zacskóból,addig a lányom majszolgat,és meg szépen bevásárolok,majd a kasszánál kifizetem! Nem ellopjuk! Semmi baj azzal,h a babakocsiban eszik a gyerek! Úgy látom itt senki nem nassol semmit 2 evés között! Érdekes...Hová tart a világ,hogy már ez is ciki?
2013. jún. 22. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!