Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyira szégyenlem magam?

Annyira szégyenlem magam?

Figyelt kérdés

Annyira szégyenlem magam.

Soha nem értettem, miért jó az ha egy kisbaba útközben a babakosiban falatozik kiflicsücsköt, pogit akármit:(

Van egy 2,5 éves gyönyörű nagylányom, aki imádott nézelődni, szerette a sétákat anno.

Van egy közel 10 hónapos kicsikém,aki szinte sehol nem köti le magát,és persze utálja a babakocsit is. Boltba azért kényelmesebb így járni,és ügyeket intézni is,mint bicó és után a feneke cipelése :)

Tegnap el kellett egy két dolgot intéznem nem tartott tovább 3/4 óránál indulás-bevásárlás-hivatal-hazaérkezés.

De már a boltből elindulva mászott volna kifelé és nyűglödött,és itt jött el a pont kiflicsücsök kézbe és csend:(

Utálom ha út közben kocsiben eszik, és látom egyesek nézését, gondolom ők is osztják amúgy a véleményem, de nem tudok mit csinálni :(

2013. jún. 22. 13:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
ez egyéltalán nem tragédia szeritnem. miért ne ehetne, mondjuk én lehet nem kiflit adnék hanme amit én sütök itthon egészséges alapanyagokból, de ha igy elvan érthető hogy adsz neki. Gondolom mindent megér a nyugalom. ettől nem elszel sem rossz anya sem semmi. Miért baj hogy ezsik útközben?
2013. jún. 22. 13:51
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam a kisfiamnak rágcsálni valót adni a babakocsiba, de nekem még soha nem jutott eszembe emiatt szégyellni magam :).

Miért kéne?

Mindenkinek jobb, mintha ordítana a boltban vagy hivatalban, vagy ki akarna jönni mindenáron a kocsiból.

Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.

Komolyan, nekem eszembe sem jutna, hogy ezt szégyellni kellene :).

A felnőttek is elrágcsálnak ezt azt útköben (fornettit, isznak vizet, stb.). A gyerek miért ne tehetné?

2013. jún. 22. 13:54
 3/26 anonim ***** válasza:

Ezen nincs mit szégyelni,más gyerek is eszik babakocsiban nem paprikást,meg pacal pörit :) De vannak olyan gyerekek akiket csak így lehet lekötni nekünk van zárható tetejű [link] ilyen kis dobozkánk,és tele van neki kukorival vagy kölesgolyóval.ugyanilyen volt mint a tied mindig ki akart mászni,ment a cirkusz ha nem vlt nála hamika :) A fiamnak pedig soha nem kelett semmi ott voltaka kis játékai stb....és elvolt velük!

ez van!

2013. jún. 22. 13:55
 4/26 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak én vagyok ilyen lökött, hogy úton nem eszünk :)
2013. jún. 22. 13:56
 5/26 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj ha a babakocsiban eszik a gyerek,vagy az autóban,én az autót azért nem szeretem mert tiszta morzsa lesz,vagy összekeni,ezért ott olyat kap ami annyira nem morzsál nem lehet kenni.Én azt nem értem a boltokban miért adnak a gyereknek enni,na ez számomra felfoghatatlan,sosem adtam azt tanítottam a fiamnak nem bontunk ki semmit még nem fizettük ki és mentünk ki a boltból.
2013. jún. 22. 13:56
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
?!?! Hát lehet velem van a baj, de én már a kérdést sem értem. Miért lenne gond az, hogy majszolgat út közben? Kinek mi köze hozzá? A kisfiam soha nem volt el a kocsiban, ülésekben stb, egyszerűen utája ezt a fajta kötöttséget, bezártságot. Az egyetlen módszer nálunk is, ha közben eszeget, úgy legalább nyugi van. Miért lenne ez tragédia?!
2013. jún. 22. 14:00
 7/26 anonim ***** válasza:

Én se vagyok híve úgy alapban a menet közben evésnek a nagyobbjaim nem is esznek már úgy meg lakásban szaladgálva sem, hanem nyilván már úgy esznek hogy reggeliznek elindulunk, hazaérünk ebédre vagy ha útközben van bármilyen étkezés ahhoz is leülünk akkor padra vagy vmi (mondjuk kirándulásnál).

Nekem is halálom a szaladgálva meg itt ott evés ahol épp rájön a gyerekre.

De, a legkisebbem aki 18 hónapos bizony eszik a babakocsiban hiszen ha mondjuk ügyintézek és nem érünk haza de ő meg már megéhezik akkor bizony nem veszem ki a kocsiból hogy szaladjon amerre lát (mert abból az lenne) hanem a babakocsiban eszik.

Nem folyamatosan meg állandóan van a kezében vmi de ha úgy jön ki a lépés bizony adok neki enni inni útközben semmi szégyellnivalót nem látok ebben és másról se jut eszembe hogy de ciki ha a babakocsiban eszik a gyereke...

2013. jún. 22. 14:01
 8/26 anonim ***** válasza:
Kérdező szeritned miért baj ha eszik az úton? Te sosem ettél még kocsiban vagy az utcán stb??
2013. jún. 22. 14:03
 9/26 anonim ***** válasza:
79%
Én boltban is adok neki. Mi vagyunk azok, akik stanglit rágcsálunk, meg az üres túrórudis papírt fizetjük ki stb. Ez van, senkinek semmi köze hozzá. Így nyugiban van a gyerekem, egyébként meg üvöltene, ha bumm... 1,5 éves, majd ha nagyobb lesz, úgyis alakul.
2013. jún. 22. 14:05
 10/26 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem te vagy az első, akinek a szépen felépített elveit felülírja a gyakorlat! :)))

Emiatt aztán tényleg ne szégyelld magad, ebben nincs semmi rossz. Az én nagyobbik gyerekem is csak úgy volt el a kocsiban ennyi idősen, ha evett valamit, folyton kekszet rágcsált meg hasonlók, mégsem lett semmi baja, meg neveletlen sem lett tőle, leszokott róla. Nem biztos, hogy felnőtt normákat kell egy csecsemőre kényszeríteni.

Sőt, még azt is megkockáztatom, hogy csak beleképzeled, hogy egyesek csúnyán néznek, én még soha nem hallottam, hogy valaki elvből ellenezte volna a babakocsiban evést, úgyhogy nem hinném, hogy tömegesen kapnád a megvető pillantásokat.

2013. jún. 22. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!