Ki milyen Anyának tartja magát?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 21:35
11/15 anonim válasza:
ÉN IS ÚGY ÉRZEM,HOGY JÓ ANYA VAGYOK.NÁLAM MÁR ELMÚLT 2 ÉVES A LÁNYOM ÉS AMIKOR ODABÚJIK HOZZÁM VAGY AZ APJÁHOZ ÉS SELYPÍTVE KIMONDJA HOGY NAGYON SZERETLEK AKKOR ÉN IS A BOLDOGSÁGTÓL MAJDNEM ELSÍROM MAGAM.SZERINTEM ILYEN DOLGOKON LEHET LEMÉRNI AZT,HOGY KI SZERETI TELJES ODAADÁSSAL A GYEREKÉT.HISZEN HA PICI KORA ÓTA NEM ADTAM VOLNA MEG NEKI A SOK SZERETETET ÉS TÖRŐDÉST,ODAFIGYELÉST AKKOR ÉN SE HALLGATHATNÁM EZT A KÉT GYÖNYÖRŰ SZÓT.SZERINTEM
12/15 anonim válasza:
szia.Ez mindig viszonylagos,hogy milyen anya vagyok azt az idő dönti majd el,és nem a jelenlegi hangulatom.8-9 hónapos babánál nem nehéz jó anyának lenni.nekem van egy kamasz fiam is,és ilyenkor látod igazán,hogy milyen anya is vagy igazából.és ezt soha se mi hanem a gyerekeink fogják visszatükrözni.Mitől jó egy anya?mitől érzi magát jónak egy anya?egy pici babánál viszonylag könnyebb,mert vele agy egész nap,gondozod,imádod,tanítgatod,türelmes és kedves vagy.és látszik a babán,hogy te vagy számára a nagy ő.de késöbb már nem mindetn szabad,és jönnek a nagykamaszos gondok,és bizony ilyenkor rengetegszer érzi az ember,hogy nem jó anya.már rengeteg külső hatás éri,és nem csak az amit mi nyujtunk neki,igy már a világ is formálja,de amikor 16 éves fiad lemond egy fontos programot,hogy bejöjjön a korházba megnézni anyukáját és öcsikájét,akkor talán érzed,hogy jó anya vagy még mindig,mert fontos vagy neki.
13/15 anonim válasza:
Ha a 20 hónapos kisfiamra gondook azt mondom jó Anya vagyok.Nagyon aranyos kiegyensúlyozott baba.Ha a 13 éves kamaszfiamra akkor nem tudom milyen vagyok,nehéz időszak ez nekem és neki is.
14/15 anonim válasza:
Én nem érzem magam túl jó anyának sajnos,pedig igyekszem.Nagyon nehezen élem meg a monoton napokat és még nehezebben fogadom el,hogy vége a szabadságomnak(még ha csak egy időre is)és mindíg csak azt csinálhatom és akkor amikor azt éppen a vezénylő nagyfőnököm megengedi.
Egyébként 8 hónapos a kislányom,gyönyörű és imádom.Egyedül sajna nem nagyon van el,állandó szórakoztatást igényel.Főleg velem van el,tesóval,apával csak ideig óráig.Lehet,hogy szégyelnem kéne magam,de ez van,remélem idővel javulni fog a dolog.
15/15 anonim válasza:
Első babám van, aki 6 hónapos. Mérhetetlenül szeretem és imádom, de számomra nehéz út volt "anyává" válnom. A fáradtságtól nem tudtam mindig halál türelmes lenni, és volt mikor eltört nálam a mécses nem is egyszer. Volt idő amikor sokat sírtam, mert féltem, nem felelek meg jól az anya szerepnek és én nagyon jó anya akartam lenni. Ez nem mindig sikerül, de igyekszem legyőzni önmagam. A fiam tündér, nagyon jó baba, én meg rájöttem, nem szabad tökéletességre törekednem ,mert olyan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!