Szülés után hány hónappal sikerült visszanyernetek az alakotokat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 13:15
11/13 anonim válasza:
Én 28 kg szedtem fel és nem vagyok olyan szerencsés,mint itt többen írták. De már csak 6 kg van rajtam és 6 hónapja szültem. De ez se le, se föl nem mozdul, mondjuk most nem is nagyon teszek érte semmit!
12/13 anonim válasza:
Hát,jó nektek,az tuti :) én 8 hónapja szültem 4-5 kg plusz van rajtam még,ha befejeztem a szoptatást,majd teszek érte,hogy lemenjen. Most 59-60 kg vagyok, változó. Terhesség előtt 47,cigi letétel után 55, terhesség első 12 hetében 52 (sok rosszullét),végére 81! Így én nagyon örülök annak,hogy ilyen sok lement rásegítés nélkül,de a maradékot lesz a legnehezebb leadni,ez tuti :(
13/13 anonim válasza:
Itt mindenki milyen szerencsés :) Én egy éve szültem, 3 hónapos volt a babám, amikor elkezdtem heti 3-4x edzőterembe járni, a kajálást pedig sose vittem túlzásba. Ennek ellenére súlyban még mindig nem vagyok annyi, mint a terhesség előtt, viszont átalakult a testem, részben a terhesség, majd a szoptatás miatt, részben a mozgás miatt.
De ahhoz képest, hogy mennyit edzettem/edzek, sokkal hamarabb és többet kellett volna fogynom. (A vérképem tökéletes, ilyen alkat vagyok) Pl. A nővérem a szoptatástól úgy fogyott, mint itt a fentebbi hozzászólók, én egy grammot sem, pedig nem ettem sokat, se nagyon kalóriadús ételeket, és még sportoltam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!