Mikorra nyertétek vissza az alakotokat a szülés után?
Szerintem ez egyrészt adottság kérdése is, másfelől meg beállítottságé. Vannak, akiket nem érdekel az egész és nem tesznek semmit az alakjukért, mégis hamar a régi formájukban vannak mert ilyen géneket örököltek; ugyanakkor vannak, akik majd megszakadnak mégse sikerül elérni a vágyott x minuszkilót; és vannak, akik tesznek magukért és sikerül valami kompromisszumos eredményt elérni aztán megbékélnek a megváltozott testükkel...
ami engem illet, az első babával alig híztam (pedig zabáltam mint egy disznó), 4 hónappal a szülés után a régi holmijaimat hordtam pedig az égvilágin semmitsem tettem magamért ez ügyben. Kilóra nem változtam, bár pl érdekes, hogy a lában szélesebb lett, illetve az arányok valahogy változtak pl szoptatás után a későbbiekben plötyibb lett a mellem, bár méretre ugyanakkora maradt. Hamar besikerült a második, 17 hónap lett köztük, nem híztam sokat akkor sem (nemhogy kettő de kb 5 helyett zabáltam végig), valamivel nehezebben ment le (semmitse tettem érte), kb egyéves korára, illetve a csípőm szélesebb lett egy farmermérettel. kilóra a régi vagyok, de eggyel nagyobb nacik kellenek, a combomon/fenekemen lötyög, de a csípőm miatt meg kell, szétcsúsztak a csontok vagy mi, mert ez nem háj rajtam.
ugyanakkor a sógornőm szegény világéletében hajlamos volt a hízásra, az első gyerekkel hízott 20 kilót (pedig nagyon visszafogottan evett terhesen is)és a fele rajta maradt, a másodikkal erre még ráhízott 25 kilót és a fele ennek is megmaradt. most olyan mint egy hordó :S és hiába diétázik, hiába edz kőkeményen nem bír megszabadulni a feleslegétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!