Mit játsszak vele?
Nagyon okosak vagytok. Tény, hogy nem a Dévény Anna honlapjáról linkeltem be, akkor gondolom jobban elhinnétek. Amúgy igen. 5 hetes kora óta járunk gyógytornászoz, havonta kontrollra, hogy megfelelő-e a mozgásfejlődés ugyanis ha ennyire tájékozottak vagytok bizonyára tisztában vagytok azzal, milyen problémái lehetnek felnőtt korban a nem megfelelő, helyes sorrendben történő mozgásfejlődésből. Azt csinálok a gyerkőcömmel amit akarok, én a megelőzés híve vagyok. Ha így jobban tetszik: [link]
Az én fiamnak nincs is baj a mozgásfejlődésével: babúszásra járunk, baba-mama tornára és Kerekítőbe. Gyönyörűen el tud játszani egyedül is, persze sokat játszunk énekelünk együtt. És nem kell bekapcsolnom a tv-t neki, hallgatjuk a Picurádiót és sokat mókázunk. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!