Hogyan lehet tulélni ezt az időszakot?
Figyelt kérdés
kisfiam 15 hós 3 hónapja külön költöztünk a férjemtől azóta egy percre se volt nélkülem a fiam. Nagyon nagyon sokat szeretgetem foglalkozok vele de igyis nagyon rosszak a napjaink egésznap csak nyüglödik nem nagyon akar enni, inni. Minden egyes este ugy telik hogy másfél órán keresztül szenvedek vele mire elalszik sokszor teljesen kikel magából ugy visit. éjjel is sokszor kel reggel is már sírással indul... ha fél percre szem elől téveszt már kiabál hogy anya, anya. Apját kb havonta kétszer látja igyis könyörgök neki mindig hogy jöjjön a fiához de nem érdekli. Már teljesen kivagyok készülve vannak jobb napjaink persze de nem sűrűn.2013. jún. 1. 21:36
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy jön valamelyik foga? Az enyém olyankor nem akar enni, inni annyit amennyit normál esetben szokott! Este meg lehet azért üvölt már, mert éhes?
Vagy esetleg Őt is megviseli a változás az életetekben, hogy nincs apa... Gondolom Te se vagy a toppon emiatt és ezt a baba is megérzi és emiatt nyűgösködik!
... Csak találgatok, nem biztos, hogy ez segít, bocsi!
3/6 anonim válasza:
Esetleg nagymamák, nagypapák nincsenek a közelben, akikre ráhagyhatod kicsit, mielőtt teljesen kikészülsz?
4/6 anonim válasza:
Szerintem kivetíted a fájdalmadat a gyermekre, és ö ezt megérzi, tudom nehéz! Erősítsd meg magad! A gyereknek egy erős magabiztos anyára van szüksége! Szépen alakíts ki egy napirendet, és ehhez szoktasd hozzá a gyermeked következetesen! Ne lássa rajtad a fájdalmat a válás miatt, ö nem érti hogy mért lát téged szomorúnak, nem érti még hogy mi van körülötte, ö csak azt látja, hogy anya szomorú.. és megpróbál mindent elkövetni, hogy változás legyen! Hogy anya ne legyen szomorú...! Még az is lehet hogy a gyermeked magára veszi és azt hiszi, hogy miatta vagy szomorú! Légy magabiztos anya, és neveld a gyermeked törődj vele sokat, és ha az Apja nem akarja látni, az az ö baja legyen! Nem látja a csodálatos gyermekedet felnőni, de te igen! Kitartás!
5/6 anonim válasza:
szeparációs szorongás
menjetek sétálni ki a szabadba, társaságba
az enyéim is ezt csinálták, ez van, túl kell élni, mint mindent
6/6 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy mivel te is nehéz időszakon mész át most, a kisebb dolgok is nagynak tűnnek most neked. Szóval talán annyira nem vészes a helyzet, kívülállóként persze. Én szepa szorongásra gyanakszom. Nálunk is volt olyan, hogy még mosogatni sem hagyott, húzta a nadrágom, hogy anyaaaa-aaaanyaaa. Csak annyit tudok mondani, hogy túl kell élni ezt az időszakot valahogy. Éjszakára megpróbálhatod a Viburcol kúpot, vagy Sedatif PC-t, mindegyik segít a babának megnyugodni, a Sedatif PC neked is jó lehet. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!