Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám összeszedni magam?

Hogyan tudnám összeszedni magam?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsán érzem magam.Nem tudom,hogy depresszió-e,de nagyon szeretnék kilábalni belőle,lehetőleg saját erőmből.Alapvetően jókedvű vagyok,vannak gondjaink igaz,de imádom a babámat és a páromat.Hullámokban tör rám ez a nyomasztó érzés,aminek szerintem a fáradtság az alapja.Sokszor érzem,hogy nincs kedvem és erőm semmihez,nem tudok mit mondani a babámnak,úgy érzem nem jól viselem gondját(ellátom rendesen egyébként)nem tanul tőlem semmi hasznosat.Annyira szeretnék vele menni mindenfelé sétálni,kirándulni,de nincs erőm,mondjuk itt nem is sok érdekes dolog van.Nagyon akartam a babát és imádom is,,de úgy érzem ilyen fáradtan nem tudok teljes értékű életet élni,nem úgy bánok vele ahogy szeretnék és ez az érzés mindig ott van a háttérben.Félek,hogy az én hibámból nem fog rendesen fejlődni.EZ nyomaszt és ez a kimerültség...elfelejtek dolgokat,csak lesek ki a fejemből mint egy zombi.Nincs egy barátom sem itt a környéken,a családom is más településen lakik,igaz nem messze és jönnek is minden héten.Kérlek segítsetek,nagyon befásultam szerintem:(
2013. jún. 1. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Alegjobb lenne vmi társaság! Ha nincs barátnő, rokon, akkor baba- mama klub stb! Ha leírod hol laksz, biztos tudnak segíteni azok, akik arrafele élnek!
2013. jún. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!