Hogyan tudnám összeszedni a Balaton-parti városok polgármestereinek elérhetőségeit?
Szia.
Köszi, erre gondoltam én is, de eléggé macerás lenne szerintem...arra gondoltam elsősorban, nincs-e vajon valami nyilvános adatbázis, amely ezen adatokat naprakészen tartalmazza? Én nem találtam eddig a neten, bevallom...pedig ismerem a "guglit":-)
14:35-nek :
mondjuk, ez nem jutott eszembe, de nem rossz ötlet.Igazából a baj az, hogy nincs igazán kiszemelt település, egy kizárva : Siófok.....a többi jöhetne:-)
Kedves nemááááá ( bocs,ha nem jól írtam )
Persze, hogy komolyan gondolom....miért is ne? Miért? Te kit keresnél egy olyan országrészben, ahol igazából a nyár az, amikor pezseg? Egyébként pedig pang? De én télen-nyáron rajongok a Balatonért:-)
nemááá
igen, én valami ilyesmire gondoltam, mármint hivatali melóhelyre...Bár nyilván ez ellen szól az, hogy jelenleg a "versenyszférában" dolgozom, meglehetősen magas fizetésért, de a Balaton kedvéért hajlandóak vagyunk áldozatokat is hozni...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!