Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után nagyon zavar, hogy ő mással van. Hogyan tudnám kicsit összeszedni magam?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 évig voltam egy lánnyal, de a vége felé kezdett kihűlni a dolog. A baj az, hogy most hogy vége van csak a jóra gondolok, legszívesebben csak ölelném és vele lennék. A gond az, hogy ő más miatt hagyott el. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy amíg én itthon küszködöm és szarul érzem magam, addig ő marha könnyen tovább lépett. Tudom ésszel, hogy ez marha szánalmas és nem akarok neki rosszat, sőt néha meg is nyugodok attól a gondolattól, hogy előtte velem volt rengeteg szép pillanata és emléke és ez tényleg nem működött már. De ez csak ésszel megy, napjában kb 15 percig. A maradék időben csak arra tudok gondolni, hogy már más öleli az én szerelmemet. Írnátok pár értékes gondolatot ami segítene abban, hogy túltegyem magam ezen? Előre is köszönöm!

F/24

2013. febr. 22. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

hát ez így tényleg elég szánalmas, elhagyott téged valaki másért te meg még mindig utána epekedsz.

próbálj kimozdulni otthonról a barátaiddal, menjetek el inni, csajozni és csak szórakozzatok. vigyél haza annyi lányt amennyit bírsz, egyenlőre szerintem ne keress valami új, komoly kapcsolatot, mert csak az előző barátnődet látnád benne, de ha majd őt sikerült elfelejteni, akkor jöhet már a következő komoly

24/F

2013. febr. 22. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam... Én azt csináltam, hogy elkezdtem másokkal ismerkedni. Találtam is egy nagyszerű lányt, aki mellett gyorsabban tudtam volna felejteni, de elutasított, szóval most már inkább azért vagyok szomorú. Karma.
2013. febr. 22. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. Aztán vettem egy mély levegőt és úgy döntöttem, szarok az exemre meg úgy általában mindenre, amit csinál meg vele kapcsolatos. Kész, vége, lezártuk, előrébb leszek azzal bármivel is, ha azon pörgök, hogy már mást ölel? Nem.
2013. febr. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!