Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar a tudat, hogy a párotok előttetek másokkal csókolózott, szexelt, másokat elégített ki orálisan?
Nem zavar, miért is zavarna? Előttem is élt, amíg nem ismert, nem kérhetem számon.
Az viszont erősen zavarna, ha ő ilyeneken gondolkodna, mint te.
Én feküdtem már le egész nagy ribanccal is,meg jártam olyan csajjal,aki volt mással is már elötte.És szerintem nem kell ennek zavarónak lennie,hiszen én is nyaltam már ki csajt,és x idővel később,csókolóztam megy másikkal.Azért a kettő közt nem 2 perc volt az x,és tisztogatva is lett a képem a kettő közt.
De ennyiből az anyukák ne ouszilják meg a gyerekeiket,hiszen azzal a szájjal este szoptak.
Ez nem így megy,legalábbis szerintem.
De biztos lesz itt olyan,akit zavar,vagy aki pont ezért csakis szüzekkel akar össze jönni.
Nem, mert tudom, hogy én jobb vagyok náluk. Na meg amúgy se zavar, ez hülyeség... :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!