Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek! Kinek van olyan barátnője aki magasabb nála/olyan barátja aki alacsonyabb nála? Titeket nem zavar? Szoktak viccelődni vele? Esetleg mutattok képet?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és magasabb vagyok a szerelmemnél. De kicsit sem zavar mert szerintem nem számít. Csak hát még is csak több az olyan kapcsolat ahol a fiú a magasabb és kíváncsi vagyok kinek milyen ezt így szintén belülről szemlélni. :)2013. febr. 15. 21:05
1/7 A.Romanov válasza:
Anyám magasabb mint apám. Khmm. Ennyit tudtam hozzáfűzni :D 25 éve boldog házasok.
3/7 nikozia12 válasza:
Én is magasabb vagyok egy kicsivel mint a barátom. De egyáltalán nem zavar. Max mikor úgy áll mintha beszakadt volna a háta. Akkor olyan érzésem van mintha a derekamig érne..olyankor szoktam szólni h. Embör!! húzd már ki magad..de ennyi. :D
4/7 anonim válasza:
én iS magas vagyok lány létemre. és pechemre az alacsonyabb fiúk vonzanak. Mármint nálam alacsonyabbak. Nem zavar, de néha belegondoltam, hogy még soha nem éreztem milyen odabújni egy nálam magasabb karjaiba.
5/7 anonim válasza:
Én olyan 7 cm-vel vagyok magasabb a páromnál én megszoktam mert minden palim alacsonyabb volt ök tetszettek meg hát nem fogok lemondani roluk mert alacsonyabbak engem nem zavar egyáltalán.Öt sem.
6/7 anonim válasza:
Apám 25 cm-rel magasabb mint anya! És mégis 28 éve házasok, semmi problémájuk nincs egymással! Az a lényeg hogy szeressétek egymást, nem számítanak az ilyen csekély dolgok! Azokkal meg ne is foglalkozz akik kicikiznek emiatt! De szerintem az se ciki ha a lány magasabb a pasijánál!:D
7/7 anonim válasza:
Tőlem egy nagyon picit magasabb a barátom, de mivel van egy kis sarka a cipőimnek:), ezért általában én vagyok a magasabb. Én viccelődnék vele, de nem merek, mert olyankor a drágám húzza a száját.:D Engem egyáltalán nem zavar.:) Imádom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!