Zavar a tudat, hogy Ő már volt mással. Mit tegyek?
Mér jelentené azt hogy nem szeretem eléggé?
Inkább talán önző vok picit.. De sztem pont hogy nagyon szeretem..
Ne kínlódj ezen, ha meglesz, majd utána fogsz rájönni hogy mekkora hüleség!
(Nem számít a korábbi, az már elmúlt. Csak MOST van, most pedig Te kellesz.)
Az én barátom is csak egy lánnyal volt együtt előttem, én pedig szűz voltam. Egy picit engem is zavart, hogy más lánnyal is lefeküdt, másrészt örültem neki, hogy ő már tapasztalt és így tud segíteni nekem, ha szükségem van rá. És tudod mit? A végén tényleg jobb volt így, hogy nem volt már kezdő, mert sokkal higgadtabb, türelmesebb és megértőbb volt velem így, és nem izgult azon, hogy nehogy béna legyen vagy rosszul csináljon valamit. Épp elég volt, hogy én izgultam rajta. :D
Szóval azt mondom, próbáld meg pozitívan felfogni, és a jó oldalát nézd a dolgoknak. Azon sajnos már nem tud változtatni, hogy lefeküdt az előző barátnőjével, de az a kapcsolat már lezárult. Most veled van, téged szeret, és rád vágyik. Erre gondolj, és akkor talán hamarabb túl tudod tenni magad rajta. :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!