Zavar a tudat, hogy Ő már volt mással. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeség, de mégis zavar.. Olyan szép lett volna, ha mindkettőnknek a másik az első :(.. Az is jobb lenne, ha már egy csomó lánnyal lefeküdt volna, de ő csak 1-el előttem akit nagyon szeretett. Én még szűz vagyok, és így kicsit van bennem egy "fal" emiatt.2011. máj. 7. 10:36
11/23 anonim válasza:
Gondolj csak bele, hogy ő akkor nagyon szerette azt a lányt, és nem tudhatta, nem is akarta tudni azt, hogy egyszer majd véget ér vele a szerelem. Az érzések elmúlhatnak.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :).. Csak a kapcs elején tök jó érzés volt mikor úgy tudtam, hogy szűz.. nem volt fal.. na mindegy lebontogatom szép lassan :D nem lesz gáz:)..
2011. máj. 7. 19:18
13/23 anonim válasza:
Megértelek. Én is egy kicsit furcsán éreztem magam amiatt, hogy volt már előttem kapcsolata. Viszont mi mindketten szüzek voltunk.:) Ez egy kicsit megkönnyítette számomra, hogy túl tegyem magamat a dolgon.
15/23 napietus válasza:
nem, ez a csitrilogika :P ne keverjük már...
16/23 anonim válasza:
hát akkor valahogy lépd át azt a falat, mert teljesen hülyeség, ne viccelj, igazán nem mondható nagy nőcsábásznak a barátod, ha egyetlen egy lánnyal volt eddig ... ez a "mindenkinek az első" varázsa majd elmúlik ám iodővel, csak így előtte tűnik olyan nagy jelentőségűnek, de aztán rájössz, hopgy a 15. is lehet egy az egyben olyan jó
17/23 anonim válasza:
Az ilyenen túl kell lépni.Az én férjem előttem egy nagy "nőfaló" volt,legalább 20-30 csaja volt(egy éjszakás stb.)előtte mielőtt elkezdte élni azt a tingli-tangli életet volt egy menyasszonya aki megcsalta,utána sok nője volt.Nem én voltam az első akinek elvette a szüzességét.Minden csajáról tudok aki volt és még ma is fáj egy kicsit belegondolni.DE A MÚLTAT MINDIG FÉLRE KELL TENNI ÉS CSAK A JÖVŐRE KONCENTRÁLNI!Próbálj meg megbarátkozni a gondolattal.Ezt ne felejtsd el!
18/23 anonim válasza:
Engem is rohadtul zavart ez a tudat...
Aztán 2 év múlva kiderült, h hazudozott, hogy tapasztaltabbnak tűnjön, közben meg én voltam az első, és ahogy akkor visszagondoltam, tényleg voltak erre utaló jelek, csak én nem vettem észre...
19/23 anonim válasza:
Elhiszem, biztos nehéz lehet. Sajnos én is így vagyok a pasikkal, ha nem szűz vagy volt már barátnője egyből lemondok róla. Biztos ez is az oka h 21 évesen még nem volt senkim:S
20/23 anonim válasza:
de komolyan nem értem, h pontosan mi a bajod ezzel ...
vagy az a típus vagy, aki "házasság előtt nincs sex" módon gondolkodik?
konkrétan miért probléma ez neked ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!