Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tudok tenni, ha zavar, hogy a szeretőm mással is lefekszik?
Figyelt kérdés
Kb fél éve találkozgatunk heti rendszerességgel.Csak azt beszéltük meg, hogy nincs elkötelezettség és számon kérés, de egy hete ezen agyalok, hogy mi van most...2010. márc. 5. 19:52
1/21 anonim válasza:
Ha kezdesz többet érezni, de ő nem, akkor egyszerűen szakitsd meg a kapcsoaltot, jobb lesz mindenkinek.
2/21 anonim válasza:
Többet érzel iránta. :) szerintem egyszerűen ennyi az egész....
3/21 anonim válasza:
Keress akkor egy megbízhatóbb szeretőt, esetleg pasit. A végén még elkapsz valamit a jelenlegitől.
4/21 A kérdező kommentje:
ha attól vagyok ribanc, hogy nem minden jött-menttel fekszem le, hanem csak egy emberrel, mert nincs olyan akivel párkapcsolatban élnék, viszont 21 évesen élvezem a sexet, ám legyen.
2010. márc. 5. 20:01
5/21 A kérdező kommentje:
nem érdemes rákérdezni vagy elmondani?
2010. márc. 5. 20:04
6/21 anonim válasza:
Amugy, elmondani érdemes lehet, de te tudod mennyire fűzhetsz reményeket a viszonzáshoz, iylenkor általában nem igy van.
7/21 anonim válasza:
Szerintem is féltékeny vagy. Ettől függetlenül nem feltétlen szerelmes, de féltékeny az biztos, ez egészséges. Ha a kapcsolat csak a szexről szól és úgy érzed később többet fogsz érezni,ami nem lesz viszonzott, akkor még most hagyd abba.
8/21 A kérdező kommentje:
konkrétan náluk aludtam az albérletben, mikor a másikat dugta, majd mondta, hogy gondolta szól, hogy csatlakozzak... anyukád
2010. márc. 5. 20:20
9/21 A kérdező kommentje:
szomorú, hogy a 21. században feltételezik az emberek, hogy mások nem használnak gumit
2010. márc. 5. 20:23
10/21 anonim válasza:
Na hát most hogy ezt elmondtad...Neked ő egy partner, neki te egy vagy a sok közül. Nem mindegy azért. Ezzel szerintem meg is alázott. Biztos jó neked ez a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!