Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tudok tenni, ha zavar, hogy a szeretőm mással is lefekszik?

Figyelt kérdés
Kb fél éve találkozgatunk heti rendszerességgel.Csak azt beszéltük meg, hogy nincs elkötelezettség és számon kérés, de egy hete ezen agyalok, hogy mi van most...
2010. márc. 5. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy ribanc, és én se érzem magam annak, pedig az én szeretőm komoly kapcsolatban él. ennyire szeretik egymást... de vele van, elfogadtam, tudtam azonosulni a szereppel. csak. épp tegnap történt, hogy felbukkant az a lány, akivel előttem csalta a barátnőjét. fiatal, nem is olyan csinos, de nagyon irritált a jelenléte. kínos volt. nekem. a férfinak nem, a csaj pedig nem tudta, hogy ki vagyok. érdekes, hogy a barátnő jelenléte nem zavar, de azt nem viselném el, ha más is betöltené ezt a státuszt.
2010. márc. 5. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Szex szerelem nélkül.

Ezzel te minősítetted magadat.

Neked kell tisztázni magadban, hogy többet is akarsz-e a szexnél. Ha igen, meg kéne beszélni vele.

2010. márc. 5. 23:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Te csak egy eszköz vagy neki, mit vártál? Ha kezdesz többet érezni, már pedig igen, akkor válj el tőle szépen. Egy ilyen emberrel nem lehet komoly kapcsolatot létesíteni, mert előbb-utóbb ismét vágyni fog az alkalmi szexpartnerekre.
2010. márc. 7. 14:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Én nem úgy kezdeném a gondoltatot hogy "nem vagy ribanc" de úgy hogy "nem ribanc vagy, de..." még annál 100x rosszabb. Még gondolkozol azon hogy te mit csinálj, mert zavar hogy a szomszéd szobában a szeretőd más csajt dug amikor te nála alszol? Nem vagy te szőke? Hová lett az önérzeted, saját magad megbecsülése?
2010. márc. 7. 14:04
 15/21 A kérdező kommentje:
:((((
2010. márc. 7. 14:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

A fene vigye már el, ne alázzuk azt a lányt, aki segítséget kérni jött ide! Így is épp elég szarul érzi magát, mutassatok már némi empátiát!

Kedves kérdező!

A helyzetet úgy látom nem tudtad kontrollálni magadban. Bár megbeszéltétek a elején, nincs ellenőrzés és számonkérés, ami rendben van, de nem kell hangosan bevallanod, látszik rajtad, te már érzésekben ennél messzebb mentél! Ami nem baj, csak választáshoz fogsz érni.

A féltékenység, bárki bármit mond, nem egészséges. A féltékenységet a birtoklási vágy, és a nem kellő önbizalom hozza létre bennünk. Azt gondoljunk nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy önmagunkért a másik fél mindenkinél jobban szeressen... Pedig ha nem így lenne, akkor idővel úgy is elhagyna, nem tudnál érte semmit tenni!

Ami most történt, a szomszéd szobában épp egy másik lánnyal szeretkezett a fiú, bizony még jobban zúzta szét az önértékelésed... Ez egy nagyon kellemetlen szituáció, és még kellemetlenebb, hogy akármit is mondasz: te is hibás vagy (ezt magadban már rég tudod). Nem szabad hagyni, hogy ilyen történjen.

Engedj meg egy példát: én magam is voltam olyan időszakban, hogy egyszerre 3 partnerem volt, mind tudtak egymásról és elfogadták a döntésemet. Nyílt kapcsolatok voltak, de nem azért mentek bele mert ribancok (ahogy egyes túl könnyen ítélkezők elszórják gyakran), hanem mert úgy érezték így is rengeteg értéket kaptak a kapcsolattól, legalább annyit vagy többet mint mástól kaptak volna, még ha az exkluzív is. Tehát maradtak. Hónapokon át.

A példa lényege az, hogy gondold végig: te így mit kapsz ebben a formában ettől a fiútól? Megéri ez azért hogy így lerombolja a saját belső (és szerintem mindennél értékesebb) önbecsülésed? Ha a válasz nem, akkor sürgősen változtatnod kell.

A változtatás nem feltétlen jelenti, hogy hagyd ott. Ha meg tudjátok értelmesen beszélni, hogy ilyen többet nem fordulhat elő (ami nehéz lesz, hisz már egyszer engedtél neki), és magadban az érzéseidet el tudod úgy rendezni, hogy ne okozzon fájdalmat, akkor van mit folytatnotok (vigyázz, légy teljesen őszinte magad felé, hisz ha átvered önmagad, az később nagyon visszaüt és mély sebet hagy majd).

Azzal hogy melletted feküdt le egy másik lánnyal irtózatos emocionális unintelligenciáról tett tanúbizonyságot, hisz bele se gondolt neked hogy eshet. Vagy belegondolt és nem érdekelte. Bármelyik eset áll fenn, az egy normális (bármilyen) kapcsolatban elfogadhatatlan. Ezért ha ezeket a dolgokat nem sikerül megoldanotok, s neked is egyben az érzéseidet letisztázni, akkor azt javaslom fontold meg akarod-e tartani a kapcsolatot vele. Kezdetben nagyon nehéz lehet, de bármit is döntesz, tarts ki a döntésed mellett!

A megbeszélés alatt pedig csak őszinte és nagyon nyílt kommunikációt értek. Egyikőtök se tagadjon, hárítson, azzal a problémák megmaradnak csak a háttérben.

Sok sikert a megoldáshoz, és mosolyogj sokat, az mindig segít:

22/F

ui: bármikor segítségre van szükséged, privátban megtalálsz

2010. márc. 7. 14:35
 17/21 StephanieXx ***** válasza:

14:35...Ilyen empatikus férfit még nem láttam:)

Kedves Kérdező,szerintem keress egy normális férfit,aki tisztel.Ha megtette a szeretőt,hogy a te jelenlétedben mással is érintkezett szexuálisan,akkor nem tisztel.Ha Neked csak,és kizárólag testi kapcsolatra van szügséged,akkor ne foglalkozz vele.De szerintem már érzelmileg is kötödsz hozzá,ami nem feltétlenül jelentenei problémát,ha Ő is hasonlóképpen érezne írántad.

Beszéljétek meg.:)

Én mást keresnék,az tuti:)

2010. márc. 7. 14:59
 18/21 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok vele, ha valakinek a szeretője vagyok akkor benne van a pakliban, hogy a partnerem mással van... és igen én is gyűlölöm, ha erről mesél sőt féltékeny is vagyok

de meg tudom állni, hogy hagyjam az egészet a francba... :(

igazából ez az én szerepem, hogy csak szexre vagyok neki jó, de mivel ritkán találkozunk, így nem szeretek bele, mert kedvelem, de volt,hogy egy héten 3szor simán taliztunk és éreztem, hogy nem kéne, mert kezdek iránta többet érezni, mint amit kéne... de tudom, hogy nem szerethetek bele mert az elront mindent! :(

nem tudom, hogy most a partnered kapcsolatban van-e, deén úgy vagyok vele, ha valaki megcsalja a párját ott valami régen el van rontva... és nem kell feltétlen mindent a vadászösztönre fogni

2010. márc. 7. 14:59
 19/21 StephanieXx ***** válasza:

14:59-es vagyok.

Ha párkapcsolatban él,akkor én azonnal elhagynám.Ha egy férfi nincs megelégedve valamivel,akkor nyissa ki a száját,és mondja...ne mást keressem,akitől "megkapja,azt a párjától nem".Ha nem müködik,akkor meg szakítás legyen,ne megcsalás.

2010. márc. 7. 15:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy mert sajno te zöbet érzel! És idővel elő szokott fordulni ilyen
2010. márc. 7. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!