Vissza fogják szorítani valaha a cigánybűnözést*, vagy mostmár bele kell törődnünk, hogy bármikor bármelyikünkkel megtörténhet, hogy agyonverik, leszúrják, kirabolják - esetleg akit zavar ez a tudat, jobb ha elköltözik az országból?
"A szomszédom tyúkjait a rohadt fehérbűnözők lopták el. A faluvégi trafóházból meg magyarbűnözők akarták ellopni a drótot. Ez utóbbiakat szerencsére elkapták a mocskos rendőrbűnözők."
Igen, sajnos a mi népünk tagjaival is egyre gyakrabban megesik, hogy lealacsonyodnak a cigányok szintjére és ugyanolyan elállatiasodott, humanoidszerű lények lesznek, mint ők.
Ezért leginkább az a felelős, hogy nincsen hazánkban megfelelő kultúrpolitika, amivel az átlag magyar erkölcsi és morális szintjét magasabb régiókba lehetne emelni.
Egy magyarnak nem kellene feltétlenül olyan állat módjára viselkednie, mint egy cigánynak, csak sajnos a liberális propagandaműsorokban és egyéb csatornákon (újság, rádió, internet) azt vésik bele az ember fejébe, hogy ez az út az igazi út.
Remélem egyszer eljön népem számára a pillanat, amikor levetkőzheti magáról mind a cigányokat, mind pedig azokat a rontó tényezőket, amik a magyarság lelkivilágát hivatottak megnyomorítani. Addig is harcolok ennek a folyamatnak az eljöveteléért és reménykedek benne, hogy egyszer célba érünk.
"Majd ha az arabbarát szíriuszbohócok kormányra kerülnek, akkor biztosan. Ők mindenre tudják a megoldást :D"
Az a baj veled, hogy neked is beszűkült a gondolkodásod, mint általában egy liberálisnak és nem látod a fától az erdőt.
A Jobbikon kívül még számtalan út van, ami sokkal inkább járható, mint az ő demokratikus, meghunyászkodó, alamuszi ösvényük. Csak egy kicsit kellene kinyitnod a szemedet és akkor látnád, hogy nem csak "arabbarát szíriuszbohócok" vannak a porondon alternatívaként.
Az meg megint egy más kérdés, hogy te ilyen viccesnek találod, hogy Magyarország 10 millió lakójából már lassan 2 millió cigány. Ez csak téged minősít. De utána meg ne gyere nyavajogni, hogy milyen nagy itt a nyomor meg a kilátástalanság. Pont az az út intézte el ezt nekünk, amit te annyira favorizálsz, vagyis a nagy nyugati tolerancia meg az erkölcsi rohadás. Erről ennyit.
"A Jobbikon kívül még számtalan út van, ami sokkal inkább járható, mint az ő demokratikus, meghunyászkodó, alamuszi ösvényük."
1., én is pontosan tudom, hogy a Jobbikon kívül számtalan alternatíva van, amely ráadásul működik is.
2., a megjegyzésem arra irányul, hogy a Jobbik láthatóan következetlen és kaotikus világképe, valamint parlamenti impotenciája ellenére is vannak még szerencsétlenek, akik oda vannak értük.
3., az, aki szerint automatikusan liberális mindenki, aki nem veszi komolyan a Jobbikot, tényleg nem látja a fától az erdőt.
"az, aki szerint automatikusan liberális mindenki, aki nem veszi komolyan a Jobbikot, tényleg nem látja a fától az erdőt."
Én egy szóval sem mondtam, hogy jobbikos vagyok és komolyan kell venned őket. Nekem túl demokratikusak ugyanis és amúgy sem értek egyet azzal a finomkodással, amit ők művelnek.
És azért tartalak liberálisnak, mert az én értékrendemhez képest annak minősülsz.
Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy a Jobbik tényleg egy szerencsétlen, magatehetetlen pártocska, akinek a napja már leáldozóban van. Csak idő kérdése és előtörnek azok a szervezetek, akik tényleg azt az utat képviselik, amit a Jobbiknak be kellett volna végeznie, csak sajnos nem voltak képesek megtenni és elbuktak az úton. És ez mind így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!