Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vissza fogják szorítani...

Vissza fogják szorítani valaha a cigánybűnözést*, vagy mostmár bele kell törődnünk, hogy bármikor bármelyikünkkel megtörténhet, hogy agyonverik, leszúrják, kirabolják - esetleg akit zavar ez a tudat, jobb ha elköltözik az országból?

Figyelt kérdés
*ez alatt azt értem, amit mindenki ért alatta a médián kívüli valós életben: a jellemzően többen, kevesebb ellen felállásban, felesleges, túlzott erőszakkal elkövetett bűntetteket, maradandó testi-lelki, vagy életveszélyes sérülést okozó, kis értékű, pitiáner rablásokat és a gyakran a vélt dominanciát tüntető, csak az erőszakért önmagáért elkövetett bűntetteket.
2010. dec. 25. 14:01
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

én nem vagyok raszista se cigány....

van pár "normális" cigány haverom

de sajnos bele kell törödni

én verekedtem már párszor cigányal volt mikor kaptak volt mikor kaptam...

de a leg köcsögösebb az volt mikor elvertem egy cigányt és 5 en úgy megvertek hogy 4 napig korházba voltam.....

soha ne kezdj ki ien bandás cigányokal...

2011. jan. 7. 14:51
 22/22 anonim ***** válasza:
se a cigánybűnözést, se a szervezett politikai bűnözést nem tudjuk visszaszoritani - ezek egymást támogatva tartják sakkban az egész országot! A politikusbűnözők pénzzel látják el a cigányokat, igy elérik azt, hogy ne velük foglalkozzunk, hanem csak a cigányokkal :(
2011. jan. 7. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!