Vissza fogják szorítani valaha a cigánybűnözést*, vagy mostmár bele kell törődnünk, hogy bármikor bármelyikünkkel megtörténhet, hogy agyonverik, leszúrják, kirabolják - esetleg akit zavar ez a tudat, jobb ha elköltözik az országból?
Figyelt kérdés
*ez alatt azt értem, amit mindenki ért alatta a médián kívüli valós életben: a jellemzően többen, kevesebb ellen felállásban, felesleges, túlzott erőszakkal elkövetett bűntetteket, maradandó testi-lelki, vagy életveszélyes sérülést okozó, kis értékű, pitiáner rablásokat és a gyakran a vélt dominanciát tüntető, csak az erőszakért önmagáért elkövetett bűntetteket.2010. dec. 25. 14:01
11/22 anonim válasza:
Koltozz a Holdra ott nincs bunozes amugy meg a vilagon mindenhol van meg ott is ahol nem elnek cigok, gondolom ez neked uj dolog...Meg mielott azt irod mashol nincs annyi bunozes mint Magyarorszagon megnyugtatom szereny vilagot latott lelkecskedet, hogy semmivel sem rosszabb a helyzet MO-n mint a vilag barmelyik mas orszagaban 1-2 joval gazdagabb stb orszagot leszamitva.
12/22 anonim válasza:
És ugyan miért lenne kisebb mérvű a bűnözés azokban az országokban, amik gazdagabbak, mint Magyarország?
Én nem sok logikát látok benne, hogy a minél több pénz együtt jár az emberek becsületének növekedésével, de te tudod...
13/22 anonim válasza:
A Jobbik nekem is túl demokratikus. Én az NFP mint szélsőjobboldali pártban látom a megoldást. A Jobbik a cigányokat csak hízlalja.
14/22 anonim válasza:
atyaúristen...
"És azért tartalak liberálisnak, mert az én értékrendemhez képest annak minősülsz"
remek. magyarul soviniszta vagy!
15/22 anonim válasza:
"magyarul soviniszta vagy!"
És akkor most elégetsz máglyán, vagy mit szeretnél csinálni, úgy őszintén?
16/22 anonim válasza:
igazából semmit. a magad levében is megfősz, szóval nekem édesmindegy
17/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy egy kulturáltabb országban - mint mondjuk Dánia - is van bűnözés persze...de én nem attól félek, hogy kirabolnak valamilyen formában basszus, hanem attól, hogy miközben kirabolnak, teljesen feleslegesen, értelmetlenül szétszurkálnak, megölnek, vagy maradandó károsodást okoznak - mert a cigányok általában ezt teszik. K.rvára nem a Jobbikról szólt a kérdés amúgy nem is vagyok jobbikos, sem semmilyenes, csak szeretnék biztonságban lenni, legalább ami a testi épségemet, ami a szeretteim testi épségét érinti, ha az anyagit nem is...
2010. dec. 26. 09:33
18/22 A kérdező kommentje:
Persze ezt nagyon nehéz felfogni azoknak az embereknek, akik bár önmagukat magasabb szellemi szintekre pozicionálják, mégis képtelenek arra, hogy beleképzeljék magukat egy olyan szituációba, ami sajnos egyre több emberrel megesik. Kívülről, sértetlenül okoskodni rohadt könnyű ám...
2010. dec. 26. 09:35
19/22 A kérdező kommentje:
Már megint ez a mindent elbagatellizáló tyúklopós szöveg...fárasztó és fantáziátlan, nyilván nem ez az amiért az emberek átmennek az út túl oldalára, ha szembejön egy cigánycsorda a járdán, idióta, majd ha a te nagyanyádat kínozzák meg, vagy a te barátnődet alázzák meg fényes nappal az utcán a cigányok, másképpen fogod látni a dolgokat, elhiszed?
2010. dec. 26. 09:39
20/22 anonim válasza:
a nagy okos eu-s bürökratáknak inkább a segélyeket kéne megvonni tőlük mert így az életben nem fognak dolgozni menni,nem pedig adni nekik nyakra főre a sok támogatást.A magyar meg mit is kap? nagy lószart a pofájába,a franciák csinálták jól h kivágták őket és ellenzik a schengeni csatlakozást,mi meg birka módon nyaljuk a seggüket meg a semmitmondó roma-stratégiával erőlködünk,könyörgöm,ez halálra van ítélve,csak arra jó hogy a stratégiai alapra szánt forrásokat lenyúlja az itten kormány.így ne várunk megoldást a cigányproblémára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!