Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok amikor már...

Mit csináltok amikor már régóta sír a baba és majd fel robbantok mert nem jöttök rá hogy mi a baja, semmi nem jó neki stb?

Figyelt kérdés

Az utóbbi kép napban délután 4körül elkezdett sírni a kisfiam (9 hetes), persze az elején nem esek már kétségbe, ránézek az órára, oké, kajaidőig még van vissza. Akkor nézzük a pelust, kínáljuk meg teával, nem kell neki, oké, ringassuk kicsit, nem jó, toljuk babakocsiba, nem jó, rázom a popsiját (ez mindig bejön)-nem jó, oké akkor egye fene készítem a kaját, hátha most annyira éhes hogy korábban enne mint adott idő, kaja nem kell neki... pedig úgy sír mint amikor rettenetesen éhes... Csak üvölt és üvölt, semmi nem kell neki, semmi nem tetszik neki, és 1 óra után már majd szét robban a fejem, szét ved az ideg, hogy most még mit kéne kipróbálnom, mi a baja... Másfél óra után fogom a gyereket, berakom a babakocsiba, rácsukom a szobaajtót és kimegyek a konyhába... nézegetem a tányérokat hogy huuuu de földhöz csapnék most valamit... 10-15 percig kint kell ülnöm mert úgy érzem hogy felrobbanok.... Utána persze lelkiismeret furdalásom van hogy magára hagytam az üvöltő gyereket, de egyszerűen másfél óra után már nem bírom idegekkel...

Ti mit csináltok ilyen üvöltős esetben amikor hiába csinálsz bármit semmi nem jó neki, talán ő maga sem tudja hogy mi a baja.

15 perc után ha bemegyek, újra nekiállok lenyugtatni és még kb fél óra mire elcsendesül és bealszik....

Soha nem bántottam, soha nem is bántanám, de 1 óra után már annyira befeszülök hogy legszívesebben kiraknám az udvarra hogy egy picit csönd legyen... :) Inkább kimegyek a konyhába egy kicsit mert annak sincs értelme hogy ott üvöltök a gyereknek, hogy Mond már meg mi a bajod..... :S

2013. máj. 31. 08:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az éneklős ikres vagyok! Na nem mintha tegnap nekünk is bármi használt volna. Csak az volt a szerencsém, hogy csak az egyik kislányom csinálta, a másik addig édesen aludt. Összesen 2 óra hosszát tartott, ráadásul dél körül kezdődött. Végül Viburcol kúpot kapott, be is aludt kb. 20-30 percre, de mikor megébredt ugyanúgy folytatta a sírást. Hát mire vége lett, úgy éreztem kiszívták az összes energiámat. No de azért gyorsan töltődnöm kellett, mert a másik kislányomnak is szüksége volt rám. Ezzel csak azt akarom írni, hogy van, amikor SEMMI nem segít. Egyszerűen ezeket a helyzeteket túl kell élni. Ilyenkor már csak magamban dudolászok ...:D
2013. máj. 31. 12:44
 22/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! :) Tudom sokat kell még tanulnom, nagyon igyekszem.

Ja és azt elfelejtettem irni h nem vagyok depresszios, szinte minden kérdésnél van egy nő aki válaszul rávAgja a depressziot. Boldog vagyok, jol érzem magam, a férjemmel is minden szuper, egyszerűen vannak nehéz napok!

2013. máj. 31. 12:52
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül - szerintem ez a tudat, biztos segít legközelebb ;)
2013. máj. 31. 13:04
 24/30 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező ne foglalkozz a sok negatív mindentudó szuper ősanyával,azt hiszik ha magukra kötik,mint a majmot és másodpercenként felkapkodják,ők mindent tudnak és beszólhatnak másnak,teljesen jól csinálod,menjél ki nyugodj le, menj vissza nem lesz semmi baja és akkor nyugodtan könnyebb lecsendesíteni,néha nincs más megoldás,ilyenkor még minden bajuk van.
2013. máj. 31. 13:05
 25/30 anonim ***** válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok már nem tudom hányadik...csak annyit az elmúlt 2 napról hogy nekem egy viszonylag nyugis 3. babám van (16 hónapos annyira már nem is baba) de nem jön a foga nem fáj semmije, nem beteg, nem volt túl fáradt nem fázott SEMMI dolgot nem tudok felhozni mégis 2 napig éjjel 5ször kelt nappal 1 órát se aludt és furcsán felpörögve sírt nevetett nyűglődött kb. 2 napig, ma már minden oké és visszatért a normál kerékvágásba...Úgyhogy vannak ilyen napok..
2013. máj. 31. 13:16
 26/30 anonim ***** válasza:

remélem,most már jobb napotok van.próbálj felülemelkedni ezeken a napokon.a fiam 3 és fél éves,viszont szerdán olyan hisztit nyomott,hogy csak néztem,ma reggel szintén ordított,hogy nem megy bölcsibe.frontok jönnek-mennek,lehet ennyi baja volt.

annak idején nekem az is bejött,mikor pici volt a fiam,hogy ráfektettem a hasamra,vagy alkaromra,illetve mellé feküdtem.

2013. máj. 31. 14:15
 27/30 anonim ***** válasza:

Amikor már igazán nem tudtam mit tegyek, akkor egy fecskendőbe téve kb 2 ml sima víz (ezt a kórházban lestem el a csecsemős nővérektől), de nagyjából 3 hónapos korára csak az angol víz (Gripe Water) segített.

Hozzáteszem soha nem volt hasfájós, de néha bántották a szelek, na ettől a víztől durrogtatott ébredés után rendesen. Kitartás! :)

2013. máj. 31. 14:23
 28/30 anonim ***** válasza:

27. vagyok.

Elfelejtettem, hogy most 11 hós, és még mindig beválik az angol víz vesztett helyzetekre. De igaz, vannak napok, amiket túl kell élni. :)

Viburcol kúp is bevált nálunk, de inkább fogzásos nyűglődésre. Ezek mind homeos dolgok, pl. 3-4 nap is lehet, hogy hatni fog a kúp, nálunk első napon jobb volt a helyzet. Az angol víz azonban gyorsan hat... :) pár óra és hallani a durrogtatásból. :)

2013. máj. 31. 14:34
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
24-es: mert te aztán biztosan sokkal jobban tudod. Szerencsétlen, te vagy a majom. Olvasnod kellene a hordozásról talán, mielőtt nyilatkozol.
2013. máj. 31. 16:32
 30/30 anonim ***** válasza:
45%
Én nem vagyok majom,és hidd el sosem kötném magamra a gyerekem,mert ilyenkor nem az a megoldás,hogy magadra szorítod, a kérdező teljesen jól reagálta le kiment kicsit levegőztetni a fejét,ti meg neki mentek,hogy "Ó de hülye vagy vegyél hordozó kendőt kösd magadra,mit képzelsz,hogy a gyerek ordít 2 percet amíg lenyugszol,te egy rabszolga vagy nem foglalkozhatsz a saját igényeiddel,és a gyereket folyton fel kell kapkodnod hogy magadra kötnöd,mert ha nem hülye vagy" ez jön le néhány hozzászólásból,és ezek közül mindegyik arról beszél a gyereket fel kell kötni az anyának magára,mint ahogy a majmok viszik a gyereket magukon,figyelj én nem ítélek el senkit,de utálom amik az ilyen buzgómócsingok leszólnak valakit mert nem az istenített módszerüket választja
2013. máj. 31. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!