Mit csináltok amikor már régóta sír a baba és majd fel robbantok mert nem jöttök rá hogy mi a baja, semmi nem jó neki stb?
Az utóbbi kép napban délután 4körül elkezdett sírni a kisfiam (9 hetes), persze az elején nem esek már kétségbe, ránézek az órára, oké, kajaidőig még van vissza. Akkor nézzük a pelust, kínáljuk meg teával, nem kell neki, oké, ringassuk kicsit, nem jó, toljuk babakocsiba, nem jó, rázom a popsiját (ez mindig bejön)-nem jó, oké akkor egye fene készítem a kaját, hátha most annyira éhes hogy korábban enne mint adott idő, kaja nem kell neki... pedig úgy sír mint amikor rettenetesen éhes... Csak üvölt és üvölt, semmi nem kell neki, semmi nem tetszik neki, és 1 óra után már majd szét robban a fejem, szét ved az ideg, hogy most még mit kéne kipróbálnom, mi a baja... Másfél óra után fogom a gyereket, berakom a babakocsiba, rácsukom a szobaajtót és kimegyek a konyhába... nézegetem a tányérokat hogy huuuu de földhöz csapnék most valamit... 10-15 percig kint kell ülnöm mert úgy érzem hogy felrobbanok.... Utána persze lelkiismeret furdalásom van hogy magára hagytam az üvöltő gyereket, de egyszerűen másfél óra után már nem bírom idegekkel...
Ti mit csináltok ilyen üvöltős esetben amikor hiába csinálsz bármit semmi nem jó neki, talán ő maga sem tudja hogy mi a baja.
15 perc után ha bemegyek, újra nekiállok lenyugtatni és még kb fél óra mire elcsendesül és bealszik....
Soha nem bántottam, soha nem is bántanám, de 1 óra után már annyira befeszülök hogy legszívesebben kiraknám az udvarra hogy egy picit csönd legyen... :) Inkább kimegyek a konyhába egy kicsit mert annak sincs értelme hogy ott üvöltök a gyereknek, hogy Mond már meg mi a bajod..... :S
Köszönöm!!! :) Tudom sokat kell még tanulnom, nagyon igyekszem.
Ja és azt elfelejtettem irni h nem vagyok depresszios, szinte minden kérdésnél van egy nő aki válaszul rávAgja a depressziot. Boldog vagyok, jol érzem magam, a férjemmel is minden szuper, egyszerűen vannak nehéz napok!
remélem,most már jobb napotok van.próbálj felülemelkedni ezeken a napokon.a fiam 3 és fél éves,viszont szerdán olyan hisztit nyomott,hogy csak néztem,ma reggel szintén ordított,hogy nem megy bölcsibe.frontok jönnek-mennek,lehet ennyi baja volt.
annak idején nekem az is bejött,mikor pici volt a fiam,hogy ráfektettem a hasamra,vagy alkaromra,illetve mellé feküdtem.
Amikor már igazán nem tudtam mit tegyek, akkor egy fecskendőbe téve kb 2 ml sima víz (ezt a kórházban lestem el a csecsemős nővérektől), de nagyjából 3 hónapos korára csak az angol víz (Gripe Water) segített.
Hozzáteszem soha nem volt hasfájós, de néha bántották a szelek, na ettől a víztől durrogtatott ébredés után rendesen. Kitartás! :)
27. vagyok.
Elfelejtettem, hogy most 11 hós, és még mindig beválik az angol víz vesztett helyzetekre. De igaz, vannak napok, amiket túl kell élni. :)
Viburcol kúp is bevált nálunk, de inkább fogzásos nyűglődésre. Ezek mind homeos dolgok, pl. 3-4 nap is lehet, hogy hatni fog a kúp, nálunk első napon jobb volt a helyzet. Az angol víz azonban gyorsan hat... :) pár óra és hallani a durrogtatásból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!