Hogy adtátok a banánt először a babátoknak?
Figyelt kérdés
7 hónapos a fiam szeretnék neki adni banánt.
Ha eltöröm mondjuk 3fele és a kezébe adom megeheti egyedül?vagy kicsi darabokba adjam neki inkább?
Van már 2foga
2013. máj. 30. 21:05
1/12 anonim válasza:
Azzal kezdtük a hozzátáplálást, hat hósan, banánnal és őszibarackkal. Turmixolva adtam, illetve a Hipp bébiétel változatát is megkóstoltuk (alma-banán, őszibarack-banán, sima banán).
Megeheti egyedül már hét hónaposan, csak az én gyerkőceim nagyon összenyomorgatták még ennyi idősen. Inkább én tartottam nekik és ők harapták.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom oda adni neki meglátjuk mit csinál vele.
Kivancsi leszek
2013. máj. 30. 21:14
3/12 anonim válasza:
Én ilyen picinek nem adnám oda egészben. Valószínű, hogy vagy széttrancsírozza, vagy rosszabb esetben jó nagy darabot leharap, és öklendezik. Inkább törd össze egy villával, és kiskanállal adjad neki.
4/12 anonim válasza:
Az én fiam kis mohó, egyszer majdnem megfulladt egy túl nagy falat banántól. De ha a tiéd nem az, próbáljátok meg. Azért állj készenlétben!
5/12 anonim válasza:
Én összeturmixoltam neki,hogy pépes állaga legyen,igaz,5 hósan az első gyümölcsök között adtam neki.
6/12 anonim válasza:
Mi is a banánnal kezdtük de a kislányom turmixolva nem fogadta el csak ha villával törtem neki össze ha pedig üvegeset vettem neki abba kellett valami darabosat tenni vagy egy kis babapiskótát vagy kekszet.
7/12 anonim válasza:
Nyomkodd össze villával és úgy add neki kicsit pépesen, mert még nem tudja, mekkorát kell harapnia.
8/12 anonim válasza:
én semmiképpen nem merném ekkorának a kezébe adni. Tuti betömné, bármit is adsz, letörhet belőle nagy darab.
9/12 anonim válasza:
6 hónapos kisfiamnak össze törtem villával a banánt, mert látta, hogy az apja eszi és kért ő is. Persze kanállal nem kellett neki, így ujjal összenyomva a szájába tezünk egy pici falatot és megeszegeti.
10/12 anonim válasza:
Én villával összetörve adtam neki,így maradtak benne darabok,de mégsem volt veszélyes hogy nagyobb darabot nyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!