Ti hogyan adtátok az almapürét a babátoknak?
6 hós a lányom,csak anyatejes.Hétfőn kezdtem a kóstoltatást.Akkor kapta a lereszelt almának a levét.
Ízlett neki.3 napig csak levét kapta,szivesen fogadta.
Most próbáltam neki a húsát adni.Lereszeltem,kézi
mixerrel pürésítettem,de nem ette.Sőt öklendezett tőle,kiköpte,majdnem megfulladt.Mit csináltam rosszul??
Próbáltam utánna a levével kínálni,de már azt se fogadta el.Ugyan úgy öklendezett tőle. :((
Nem csináltál semmit rosszul, csak a lányod nem így képzelte a folytatást :)
Én csak simám botmixerrel pürésítettem. Jó sokáig kevergettem vele, így jó püré lett. Vagy próbálj boltit, hátha az jobban püré állagú, mint amilyenre csináltad.
Csak nagyon picit tegyél a kanálra éppenhogy, hátha úgy jobban fogadja, rájön, hogy most sűrűbb kaja jön.
Köszi a válaszokat!
Vettem bolti almapürét,illetve a védőnő azt tanácsolta,hogy akkor az almalé után most kapjon őszibarack levet,azt is vettem.Majd megírom,hogy tetszettek neki! :)
Na hát az almalé illetve a baracklé nagyon ízlett neki.
Ma kapott alma-barack pürét (boltit),de sajnos borzasztóan fájt tőle a hasa.Akkor most mit adjak neki? :(
Tanácstalan vagyok.Normális hogy fáj neki tőle a pocija??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!