Akinél volt szülésutáni depresszió meddig tartott?
Figyelt kérdés
Kitudott lábalni belőle magától?2013. máj. 30. 08:04
1/5 anonim válasza:
2 hónapos volt a lányom,amikor beleestem,de szerencsére csak 2 hétig tartott!:)
2/5 anonim válasza:
Pár hétig. Bár, azt hiszem nekem csak az ún. baby blues volt, ami nagyon sok anyukánál jelentkezik, a hormonális változások hatására. Nem szomorúság volt kifejezetten, inkább csak valami extra érzékenység, nagyon sírós lettem.
Komoly depresszióból nem hiszem, hogy ki lehet jönni egyedül, ha erre gyanakszol, kérj segítséget.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire depresszió, de elég kedvtelen vagyok, türelmetlen mindenkivel, érdektelen, a libidóm az padlón van... fáradt vagyok, de nem is tudok pihenni pedig egy áldott tündér babám van mert estétől reggelig alszik s nappal is csak akkor sír ha éhes
2013. máj. 30. 09:08
4/5 anonim válasza:
Hívj magadhoz rokont, barátnőt, akivel jól érzed magad, vagy menj el 2 evés között vásárolni! Ha jó idő van, akkor sétálj a babával nagyokat!
Beszélj az érzéseidről, és, ha úgy érzed, nem szégyen felkeresni pszichologus sem!
Jobbulást!
5/5 anonim válasza:
Nekem vagy 4 hónapig tartott, nagyon megviselt az első 3 hónap. Mindenkit elmartam magam mellől, még a férjere is ideges voltam azért mert ő mehet dolgozni én meg nem.....aztán ahogy nőtt a Manó, egyre jobb lett minden és átlendültem segítség nélkül a holtponton, de nagyon mélyen voltam. Semmi nem volt jó és semminek nem tudtam örülni, mindenben a rosszat láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!