Teljesen fehéreket rendeltem,mintásakat kaptunk.
sima fehéritőt az is birja,csak kicsit kopott,pedig fél éve használjuk.
Bocs, de már nem emlékszem az árára. De én jobban szeretem, mint a pelenkát. Van kisebb, arctörlő, nagyobb a pelenkázóra, teszünk a kifogóba is, illetve dokihoz is azt viszem, mindenhova leterítem, ahova le kell fektetni, ültetni a legénykémet.
Ugyanúgy mosom, mint a többi cuccot.
Nem látom az árát annak amit linkeltél. Ha nem kifejezetten pelenkázáshoz szeretnéd, csak büzifzetéshez, fej alá, stb., akkor nem olyan nagyon fontos a minősége, nem is feltételenül kell, hogy textilpelenka legyen. Láttam olyan anyukát aki konyharuhát használt, gyakorlatilag ugyanolyan szövésű, mint a textilpelenka, csak általában van rajta valamilyen kockás minta, 80-100 Ft körül láttam már olyanokat, vagy lehet még használni pici törölközőt, bár az gondolom valamivel drágább.
Nálunk lehet, hogy drága a méterárus, de a flanelnek 1500 Ft métere, ahogy számoltam, drágább lett volna abból csinálni.
Mi egyébként használtuk pelusozáshoz is a tetra pelenkákat, kikko-nak van jó fajtája, egész olcsó is, meg náluk több féle méret, anyag, meg vastagság van, de ugye ott is jön rá a postaköltség.
Ha nem kell pelusozáshoz, akkor 20 db elég lesz. (De ha kell akkor is maximum a duplája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!